merhaba son adet tarihime göre 37+2deyiz fakat geç döllenmeden dolayı doktorumuz bir hafta geriden sayarak 36. haftadayız diyor. cuma günü hareket azalamasından dolayı kontrole geldim, suyu vs gayet iyi hareketlerini takip et pazartesi kontrole gel dedi. kontrol için 5te olan randevuma geldim. karın çapı 34. haftada kalmış, suyun azalmış dedi. madem bebek sabah 8den beri hareket etmiyor neden bu satte geldin hemen yatışını yapıp takibini yapalım dedi. yatış işlemlerim yapıldı ki ben doğum yatışı yaptığımı öğrendim. açıkcası sadece hareket azlığından dolayı doğum yapmak istemiyorum. işlemlerim gerçekleştiği için çıkartmıyorlarda ne yapacağımı bilemedim eşim veznede doğum ödemesi imza vs işlerini halletmiş. başka hastanede başka doktor fikri almadan gerçekleşsin istemiyorum
yatışım yapıldı
Benimde yaa yarın 33 haftayı bitircem insallah ama daha çok küçük kızlar yaa
Birazxhayaici suyu mu az sizinde
ozggejpg evet canım😏
Birazxhayaici benimde 35 bitiyor suyu biraz azalmış dedi çok korkuyorum inşAllah hepimiz sağlıkla vaktinde kavuşuruz.
Smyye_ozkynk insallah canım sağlıklı sıhhatli olsunlar da herseye razıyım uykusuz kalsak da olur
ozggejpg şaka gibisiniz bebek ölsün mü istersiniz yatista kalın daha iyi hareket azalması çok riskli kalp atışı bile yavaşlamıs demektir allahim yardımcın olsun kal hastanede doğumsa doğum bebek de sen de sağlıklı ol da nasıl olursa olsun