02leyla cansualisa canım bir iki damla zeytinyağı damlatabilirsin o da çok iyi gelir. En azından yarına kadar
gokce66 cansualisa öyle bir rahatszligida varsa bu gece yanında yatır gözün üzerinde olsun kendine sknti etme çocuktur ağrır ağlar geçer iyileşir❤️😊
cansualisa gokce66 öyle tabi kuzum ateşten korkuyoruz birden geçiriyor haveleeee yoksa grip vs sürekli oluyor takmıyorum ateş olmadığı sürece şimdi az panik oldum ölçtüm yok şükür ilaç ta verdim alarmdaaa kurdum 2 saatte bir daha uyumadı
Mavidunyamm cansualisa babasından görüp istiyorsa ilacı damlatiyormus gibi yap veya başka şeyler dene şimdi geçecek falan desen ,belki dediğin gibi psikolojiktir
babysevgi cansualisa kesinlikle orta kulak iltihabı mevcut. Ağrı kesiciyle geceyi geçirrisiniz ama antibiotiksiz geçmez hemen kbb dktpru görsun
kbra19 cansualisa şu sıra kulak ağrısı varmış canım benim 6 yaşındaki kızımda iki kere dedi ama o hep ödev zamanı yatma zamanı dedi sonra arkadaşı da aynısını annesine demiş ama sonra geçti bizim Hastalıklar çok arttı malesef