prensannesii_ mjgnylmz-21 yaa o zaman benimkine bakın şimdi:)) cok atan var ya napcan insan laristiryor :))
mjgnylmz-21 prensannesii_ baktm canm bacak arasinda bi cikinti var evet dogru gormussun erkek gbi doktor tahminde bulundumu😃
prensannesii_ mjgnylmz-21 doktor cok net konuşmadı canim bu haftada cinsiyette yanılma cok okur ben sadece benzetmeye yapiyrm kiz dedi ama bana kiz gbi gelmiyor hiç
mjgnylmz-21 prensannesii_ ya çıkıntısı var ama bazen şu ilk konuştuklarında Uyruk kuyruğu var ya o da olabilir o çıkıntıya bakılırsa erkek gibi ama duruşu felanda kiz gibi merak ettim öğrenince buraya yaz😂😂
prensannesii_ mjgnylmz-21 yaa maşallah kuzuya Rabbım sağlıkla dünyaya getirmeyi nasip etsin canım kiz mi senin ki ben hoc anlamam cinsiyetine benim kide çıkıntı var diye erkek diyrm :))
mjgnylmz-21 prensannesii_ bizde ogrenemedik erkek hisediyorum ben ultrasonu surekli sag kasigima vuruyor bebek sagda ise erkek derler genelde Hayrlisi olsun benim ilk ikisindende yok hangisi olursa olsun farketmez saglikli olsunda
goncacan prensannesii_ benimde 12+6 oldu bugun gittim doktora video cekmedim ama benimkinin bacak arasiyla seninki cok farkli bana doktor erkek dedi
goncacan prensannesii_ bacaklarının arasinda 3 nokta gibi bi cikinti vardi yani sizinki bos gorunuyor
prensannesii_ goncacan pozisyondan da farklı gözükür cabim ama dikkat et çıkıntı var bndede senin kini doktor bebegin altından doğru mu gösterdi o zaman daha net goxukuyormus cinsiyet
goncacan prensannesii_ evet kuzum bizim bebek dondu tam bakarken gozuktu yani ama bende kiz istiyordum degisme ihtimali yok gibi benim ama sizinki kiz bence 🌸
prensannesii_ goncacan doktor size net erkek mi dedo canim. Sen kendinin ultrasonu ile mikiyaslayip kiz diyorsun yoksa bilgin var mı cinsiyet hakkında:)
goncacan prensannesii_ kendiminkiyle kiyaslayarak söylüyorum tabi bizim erkekse sayet sizin kesin kiz