Glsacar32- mjgnylmz-21 yaaa bi kızım var bide oğlum olsun isterim açıkcası:)18 haftalık olduk artık bu ay sonunda net öğrenmiş oluruz tahmininiz için de teşekkür ederim:)
mjgnylmz-21 Bebekliannee d anladim net degil ve cok kucuk ama kese fasulye gibi erkek kesesine benzio gonlunden gecen olur insallah ❣️
prensannesii_ mjgnylmz-21 https://video.hizliresim.com/watch/JNNrm5LKV1 Banada bakarmisin canim birde tahminlerim genelde ciksr mi
mjgnylmz-21 prensannesii_ prensannesii_ kiza bnzettim seninkini cnm yani doktor değiliz sadece tahmin bir de ben birkaç gündür tahmin yapıyorum sadece birininkini erkek dedim doktorda erkeğe benziyor demis ona bkm 😊
mjgnylmz-21 prensannesii_ Pipi bu pozisyonda gorunmez ben teoriye gore soyledim duz yatanlar kiz olur derler popo kismi 30 derece cikintili yukari baktimi erkek diyolar
mjgnylmz-21 prensannesii_ yanlis kisinin ultrasonuna bakmisim seninki videoymus fotografa bakmisim baskasinin🫣
prensannesii_ mjgnylmz-21 yaa o zaman benimkine bakın şimdi:)) cok atan var ya napcan insan laristiryor :))