Hlmarslan Kizlar merhaba 20+3 deyiz inanilmaz derecede kalça ağrısı var sanki bıçak saplanıyor benim gibi yaşayan var mı normal mi acaba
Pearlyy Hlmarslan benim 25 te başlamıştı 1-2 hafta sonra o geçti kasıklarım bacaklarım başladı ağrı gezecek sanırım böyle 🥹
mrv_elvn_ Hlmarslan magnezyum kullanmıyor musunuz bende de oluyordu magnezyum takviyesine başlayınca geçti şuan yatarken ağrı oluyor ona da çözüm bulamadım daha 😥
Elaa_gozz Hlmarslan benim 13. Haftamda falan başladı canım 27+6 dayız hâlâ da devam ediyor iş yapınca yürüyünce daha çok artıyor magnezyum eksikliği dediler ilaçla geldik bu zamana kadar
Binnur-cam Hlmarslan canim kanaman akintin yoksa korkma.. Agri olucak rahim buyuyo bebek buyuyo magnezyum ilacı iciyosan gunde 1 tane extra bitanede maden suyu ic magnezyumu yuksek olan .. Benimde 18 19 haftamda oldu agri doktor magnezyumu 2ye cikarmak istemiyorum ishal yapiyo oda gun icinde bi tane soda ic demisti … Eger 2 iciyosan magnezyumu doktorunla görüş o yonlendirir seni ..
Hlmarslan Pearlyy arkadaşlarım çok erken daha bu ağrılar için diyorlar gün içinde yorulduğumu söylüyorlar anlam veremedim bende
mrv_elvn_ Hlmarslan balık yağına bende başlamayı düşünüyorum ama siz bide doktorunuza danışın magnezyum alın
Simonetta Bende de oluyor 20. Haftadayım. Dr’a söylediğimde ilerde daha çok ağrır dedi🙈 yani kızlar bunlar güzel günlerimiz, daha beter olacak her şey.
Hlmarslan mrv_elvn_ canım bu haftama kadar neredeyse iki kutu kullandım balık yağı doktor önerisi ile tabi baya iyi geliyormuş
Hlmarslan Binnur-cam yok canım akintim kanamam yok internetten baktım erken doğum olabilir yazmıştı çok korktum dediğiniz gibi belki magnezyumum eksiktir haftaya doktora gideceğim o zaman doktora söylerim
Elaa_gozz Hlmarslan canım doktoruna söyle istersen magnezyum verir ben o şekilde rahatlıyorum biraz daha
Binnur-cam Hlmarslan Allah korusun hemen en kötüsünü düşünme canım.. Konus canim bide dedigim gibi maden suyu ic oda rahatlatır.. Ağrılarımız hem rahim büyüyo oldugundan bide magnezyum eksikliginden hormonlardan olabilir.. Tabi dayanilmicak gibiyse doktorunla görüş ihmal etme ..
Hlmarslan Mdorukk yok aksine gece iyi geliyor dinlediğim için gün içinde bi adım atınca bi anda ağrı atıyor
Defnem_26 Hlmarslan benimde o haftalarda cok.kotu agriyordu ağlayacak hale geliyordum yemek sandalyesinden kalkarken bile aklım çıkıyordu sonra doktorum magnezyum verdide rahatladim gecmezse gunde iki tane ic dedi hergun bitane iciyordum suya karıştırılan vala dünya varmis simdi 36 oldum sukur ağrısız
Hlmarslan Defnem_26 aynen öyle oluyor hatta dün akşam oturdum ağrımdan ağladım ama magnezyum eksikliği aklıma hiç gelmedi doktora gidince söylerim bunu