emsef Kızlar 30+4 günlük gebeyim gündüzleri bir şey yok ama akşam olduğu zaman bir ağrı bir ağrı allahım yürümekte bile zorluk çekiyorum utanmasam saatlerce ağlayacağım, bu durumu yaşayan var mı ya gelin dertleşelim 😔😔
gbdl2023 emsef 27+2 bugün başladı benim de ya erken mi bu agrilar icin serklajliyim da korkuyorum da mantar da var onla da uğraşıyorum 🤦🏻♀️
Ahuum emsef aynı haftadayız. Magnezyum madensuyu ve muz. Agrılarıma iyi geliyor. Bacak arası benı mahveden
ssalihaemin emsef bende 38 +4 üm cuma günü alttan muayene oldum doktorum açılman yok ama bebek pozisyonu normal doğuma uygun dedi cumartesi günü vajinamda kemik ağrısı gibi ağrı başladı ama öyle böyle değil yatakta ne sağa ne sola dönebiliyorum yürüyemiyorum bile oturduğum yerden kalkamıyorum destek almadan neden ne için böyle ağrılar mevcut bilmiyorum 16 Aralık Cuma kontrolümüz var bakalım ne olacak uygulamaya göre de son 10 gün doğum için öyle gösteriyor 🥺 bir yanım tedirgin korku dolu bir yanımda heyecan ve mutluluk içersinde ay içimi dökmek istedim hakkınızı helal edin 🙈 Rabbim hepimize bir avazda doğurmayı nasip etsin sağlıkla büyütelim bebişlerimizi 🥰❤️
emsef gbdl2023 kuzum valla doktora da sordum o kadar araştırdım bebek büyüdüğü İçin oluyormuş kemikler doğuma hazırlık yapıyormuş birbirinden ayrılıyormuş, bedenimiz o kadar çok değişime uğruyor ki ağrılar normal ama gerçekten o kadar yoruldum ki acaba bir şey mi olucak bir şey mi oluyor psikolojim alt üst oldu 😒
Lina11 gbdl2023 bende de 27 hafta da başladı evet çok zordu 1 hafta aprı çektim sonra baya hafifledi şuan yine var ağrım ama çok değil 31 haftalık gebeyim şuan normal bence bunlar bebek büyüdüğü için baskı yapıyor
gbdl2023 emsef valla o korku şüphe insanı bitiriyor zaten agri sizi olsun mühim değilde bebeğim iyi olsun yeter
Kubrabas emsef 21.haftadayım ve 2 haftadır pelvik ağrısı oluyor. Sanki böyle spor sonrası hamlamışım gibi . Ayağa kalkınca birden çok ağrıyor sonra yürüdükçe açılıyor. Ne olduğunu anlayamadım doktora sordum maden suyu iç dedi sadece 🥺
emsef Lina11 ya benim gittikçe arttı ağrılarım gündüz bir şey yok akşam oluyor uzanıyorum koltukta tuvalete gidicem mutfağa gidicem yürüyemiyorum ağrı bir şey değil de işte korku çok kötü ediyor insanı
emsef Ahuum işte bende her gün muz maden suyu içiyorum gün içinde bir şey yok ama gece olduğu zaman dediğin gibi bacak arası ağrısı mahvediyor
emsef ssalihaemin canım sen mutlu sona çok yaklaşmışsın darısı inşallah bizim başımıza normal olursa bir avazda sezeryan olursa da ağrısız sızısız doğumun olsun bebişte sağlıkla dünyaya gelsin Allah’ın izniyle inşallah 😘😘❤️
emsef [silindi] magnezyum da içiyorum maden suyu da ama yok gece olduğu zaman uykuya dalmak ölüm oluyor😔
emsef Kubrabas maden suyunu her gün içmeye bak kuzum çok yararlı ama benim ağrılarımı hafifletmiyor gece olunca mahvoluyorum
emsef nurs2103 normal canım senin daha çok yeni olduğu İçin adet ağrısı gibi ağrıların olur haftaların bi ilerlesin ağrıların babasıyla tanışacaksın o yüzden tadını çıkar 😂😂