2022bebeki Kubrabsyg45 ah kıyamam kabariklik hepten zor🥺 Olabilir besinlere alerjinizi tespit etmeniz en azından daha iyi olmuş. Yumurta, ceviz gibi günlük tükettiğim alerjen gıdaları da kestim ama yine devam etti. Benim de son 10 gündür ya mahvoldu psikolojim🥺
Symozmn @2022bebeki bende felaket kaşınıyorum öyle böyle değil uykudan uyandırıyor o derece 😔 psikoloji falan kalmadı
2022bebeki Symozmn Doktorunuza danistiniz mi? Losyon bana epey iyi geldi içeriği temiz hamilelikte rahat kullaniliyor
Symozmn @2022bebeki açlık safra asidi testinin çıkmasını bekliyorum onun sonucuna göre hareket edicez eğer yüksek cikarsaa büyük ihtimalle hemen sezeryana alacaklar bebeğini kaybedebilirisin dedi doktor
Dark Symozmn haftaniz güzel korkmayın ben öğrendiğimde 36+4 düm 37+0 da doğum yaptım Yalnız suni ile de yaptırılıyor denemek isterseniz
2022bebeki Symozmn 37 de aliniyor en geç kolestazda zaten sizin de haftaniz güzel bir şey kalmamış çok şükür ben 33.haftamdayim die cok endişeliydim.İnşallah böyle bir durum olmaz sağlıcakla kavuşursunuz birbirinize ❤️
Dark Kubrabsyg45 ben hatırlamıyorum ama alt ve ast den biri hafif yüksekti, safra asitlerim baya yüksekti Devlet hastanesinde o yüzden anlamadılar safraya bakmıyorlarmis, Allah’tan kendi doktorum anladı doğum yaptım
Symozmn @Dark suni ile isterim tabiki en azından denerim sezeryanin sonrası zor diyorlar gerçi herkesin vücud yapısı farkli bebeğiniz sağlıklimi birde kaşıntınız hemen gectimi
Dark Symozmn yok bende sonra sezeyyan oldum doğum ilerlemedi ama sonrasi rahat geçti hiç problem yaşamadım, isterseniz diye dedim Evet çok şükür şuan 18 aylık Hemen geçti ama bazılarının daha geç geçiyormuş
Symozmn @Dark siz sansliymissiniz sezeryan konusunda rabbim bebeginizi size bağışlasın benm sonucun çok şükür temiz çıktı büyük ihtimalle alerjik bir şeyim oldu