Sedoa_ Symozmn kolestazda kabarık iz vs olmuyor. Kabarık olanlar pupp hastalığı olabiliyor. Ben bacaklarıma ardıç katranı sabunu aldım çok rahatlattı kabarıklar söndü kızarıklıkları azaldı. Alt ast değerlerim bugüne dek hep normaldi. Bence sizin de kolestaz değil
Kubrabsyg45 Yarenn92 2022bebeki Dark Sizlerin sonuçlar neydi acaba ? Kolestoz değeri kaç olunca kolestoz teşhis koyuluyor
2022bebeki Kubrabsyg45 2.90 cikti safra asidim 10 üzeri risk içerir demişti doktorum sizde durumlar nedir?
Dark Kubrabsyg45 ben hatırlamıyorum ama alt ve ast den biri hafif yüksekti, safra asitlerim baya yüksekti Devlet hastanesinde o yüzden anlamadılar safraya bakmıyorlarmis, Allah’tan kendi doktorum anladı doğum yaptım
2022bebeki Kubrabsyg45 Normal diyecektir muhtemelen. Kasintilariniz hala devam mi? Benim kesilmedigi icin alerji ilaci ve losyon kullanmaya başladım
Kubrabsyg45 2022bebeki geçmedi benimki hep kabarıyor. Ama bugün farkettim turşu portakal vs yiyince oluyormuş meğer. Ekşi şeylere alerjim başlamış olabilir. Bundan 10 gün öncesine kadar tık yoktu bian oldu
2022bebeki Symozmn Gebelik alerjisi dedi doktorum. Kantaron yağı ve hindistan cevizi yağı kullaniyordm çatlaklar oluşumunu engellemek için muhtemelen bunlardan kaynakli dedi. Denemek için bir gün sürdüm resmen kasinmaktan duramadim tutamadm her yerim kasindi
2022bebeki Kubrabsyg45 ah kıyamam kabariklik hepten zor🥺 Olabilir besinlere alerjinizi tespit etmeniz en azından daha iyi olmuş. Yumurta, ceviz gibi günlük tükettiğim alerjen gıdaları da kestim ama yine devam etti. Benim de son 10 gündür ya mahvoldu psikolojim🥺