Pamukkiz1666 ecenuryagiz sizi çok iyi anlıyorum öncelikle başınız sağolsun benim ilk ve 2 sene sonra olan bebek pkos var bende ondan geç oldu 12. Haftaya kadar bende progestan kullandım hem iğne hem fitil zayiftim bende her ihtimale karşı doktorum kullandirdi o yüzden her bebek kıymetli ama bizimkiler bı tık daha inşallah sorunsuz bı şekilde kucağımıza almayı nasip eder rabbim bende acaba bu hafta mi gitsem diye düşünüyorum doktora
ecenuryagiz Pamukkiz1666 evet canım her bebek kıymetli tabiki sonuçta canımızdan can taşıyoruz bizde 6 sene sonra kavuşucaz Allah nasip ederse oğlumuz olucak tüp bebek zaten çok zor bir süreç ve üzerine rahim ağzı yetmezliğim olduğunu öğrendim ve serklaj oldum İnan 27 haftalık hamileyim 27 haftadır sadece tuvalete kalkıyorum ve yemek yemeğe oda çok arada rabbimin bir mucizesi bizimki son embriyo kalmıştı ve mucize üzeri tutundu bana inşallah kucağıma almayı da nasip eder Allahım hepimiz için dua ediyorum sizde dualarınıza beni de ekleyin lütfen bol bol Meryem suresi dinleyin rabbimizden başka sığınacak kimsemiz yok önce Allah’a sonra doktorlara emanetiz🙏🏻
Esrakrhn Beyzacan bebek hareketlerini vajinada hissetmek normal diye biliyorum yani bende hissediyorum risk vs yok canım 37 haftalığız ama sana dr riskli demiş bence de en yakın zamanda dr görün aynen
Pamukkiz1666 ecenuryagiz amin bundan sonra bütün dualarimda sizin içinde yer olacak çok zor yinede şükürler olsun ki mucizeniz olmuş iyiki olmuş Allah’ım sağ salim doğsun hayırlı bir evlat olsun her türlü kotuluklerden nazarlardan korusun paşayı Allah’ım izin verirse benimde bir kızım olacak inşallah doğurduk diye de yazarız buralara bütün bu düşüncemiz kaygimiza güler geçeriz inanıyorum ki çok güzel anne olucaksiniz ❤️
nazlicsgn Beyzacan 27 haftalık hamileyim aynı seyi bende yaşıyorum sanki ön tarafıma tekme atıyor o an doguracakmışım gibi hissediyorum bel agrım arttı ve akımtımda biraz fazlalaştı 🤦♀️
Ikra33 Beyzacan ya bende iki gündür öyle hissediyorum 28+4 günlük bugün doktora gittim bebek ters olduğu için oluyor dedi. Bende vajinamda ayagini kıpırdattımı masanemde baskı oluyor tuvalete gidiyorum sürekli
ecenuryagiz Pamukkiz1666 amin canım Allah razı olsun senden hepinizden evlatlarımız bizim bu dünyadaki en güzel emanetimiz rabbim onları sağ sağlim büyütmeyi hayırlı bir insan olarak yetiştirmeyi nasip etsin inşallah güzel kızını sende sağ sağlim kucağına alırsın inşallah canım 🙏🏻
flammingo ecenuryagiz hikayemiz hemen hemen aynı .bizim de 8 yıl sonra tüp bebeğimiz ilk defa pozitif oldu .13 .haftamda rahımın yarım oldugu için serklaj oldum .şu an 27+4 üm ama sürekli korkularla geçiyor .sancılarım oluyor arada.hunileşmem var .tuvalet harici kesınlık çle kalkmıyorum artık.siz nasılsınız ne kadarlık oldunuz
ecenuryagiz flammingo merhaba öncelikle seni okadar iyi anlıyorum ki şuan 29+3 olduk hayırlısıyla riskli dönemleri atlattık sayılır ama her an korku devam ediyor bende bu aralar hep kasıklarımda hareket var ve vajinada baskı hissediyorum çok korkuyorum bende 4 ocakta randevum var inşallah herşey yolunda gider tuvalet harici kalkmıyorum bende hep yatıyorum
flammingo ecenuryagiz Aynı şeyleri ben de yaşıyorum .dün gece 4-5 defa tekmeleriyle uyandım çıkacak gibi hissettim .çok şükür 28 haftayım ilk hedefı tamamladık .benım de 4 ocakta randevum var inşallah güzel şeyler duyarız ☺️
ecenuryagiz flammingo buradan haberleşiriz inşallah ama ben bu sefer pek iyi şeyler duyacağımı düşünmüyorum çünkü aşırı aşağıda ve artık canımı bile yakmaya başladı canım yansın sıkıntı değil ama kötü şeyler oluyormuş gibi geliyor birde bel ağrısı eklendi üstüne bilmiyorum ama çok korkmaya başladım en azından 34 35 görebilsem keşke
flammingo ecenuryagiz ben de hep kuruyorum kafamda ,buradaki hikayeleri okudukça da çok umutlanıyorum .inşallah en az 34 ü görürüz yine de 🤲🏻
ecenuryagiz flammingo bence okuma İnan senin bildirimini şuan görüyorum ilk zamanlar bende okuyordum bazıları Umut oluyor bazıları umutsuzluk o yüzden en iyisi hiç okumamak girmemek çok stres yapıyordum herşey daha sarpa sarıyordu bence günü düşünmemek en iyisi bugün birşey olucak mı acaba diye diye 7 ay geçti inşallah son 2 ay da geçer rabbim bizi evladımıza evladımızı da bize bağışlasın inşallah 🙏🏻
Beyzacan flammingo ecenuryagiz Kızlar ikinizde 4 ocakta doktora gidicekmişsiniz ne dedi doktorunuz durumlar nasıl ?
Sureyya1 Beyzacan Daha dusuk olculerle ileri haftalati goren arkadaslar var insallah sizde gorceniz haftaniz guzel
Beyzacan Sureyya1 30. Haftamda 16 mmye düşmüştü. Bugün 31+6 olduk. 9 ocakta randevum var. Ama bu sefer iyi şeyler duymayı beklemiyorum. Vajinaya baskı çok fazla arttı. Bıçak saplanır gibi oluyo ayağa kalktığmda. Bişeyler yolunda gitmiyo hissediyorum. Eğer yine 16 mm derse uzunluk çok mutlu olucam 😔 ama dahada aşağı düştüyse napıcam bilmiyorum. Kaç haftadır yatıyorum insan bunalıma giriyo 😔
flammingo Beyzacan biz bugün hastaneden mutlu ayrıldık .23.haftamda başlayan bir hunileşmem vardı.26.haftada tekrar bir adet ağrısı gibi ağrı yaşadım .ve açılmanın dikişe kadar ilerlediğini söylemişti doktorum .bugün gitttiğimiz de ise 17 mm lik kısmın kapalı oldugunu ve hunıleşmeninde daraldıgını söyledi.benim de bebeğim hareket ettiğinde vajinama vurmasından çok rahatsız oluyordum .ama herşey yolunda gitmiş çok şükür şimdiki hedefımız 32 hafta inşallah
Sureyya1 Beyzacan insallah iyi haberler alirsiniz 34 bi gorseniz once sonrasi Allah kerim.saglikla kucaginiza alinvinsallah. Kisalik basladiginda ilk zamanlar agriniz falan oluyor muydu bende korkuyorumda
Avukathanimm Beyzacan ben bahsettiğiniz ağrıyı 31. hafta hissetmeye başladım, doktora sordum, büyüyor bebek baskı yapıyor normal dedi. Şimdi 34 hafta içindeyiz. Hala ara ara hissediyorum ama erken doğum riski falan görmedi doktor.
Beyzacan Avukathanimm 34. Haftayı bende bi görsem Allahın izniyle 🤲🏻 O zaman normal gebeliktede oluyo ben hemen benim rahim kısalmama bağladım ister istemez çok teşekkür ederim ❤️🙏🏻
Beyzacan Sureyya1 hiç anlamadım açıkçası hatta doktor söyleyince şok oldum. Karnımın alt kısımlarına falan vuruyodu sanki vajinaya yakın yerlere ama çevremdeki herkes erkek bebekte öyle oluyo bizimde öyleydi falan dediler bende çok takmamıştım. Onun dışında hissettiğim hiç bsey yoktu.28. Haftada tesadüfen alttan muayene ettiğinde gördü doktor. Ama 20. Haftada falan normalmiş. Detaylı ultrason bilgilerime baktm 35 mm yazıyo orda.