Rukiye24 ogretmenHnmm iki gün üst üste böyle çıkmıştı erken gebelik testi belirgin çıkmıştı kan sonucumda 24 çıkmıştı. Adetime vardı daha geçikme olmamştı iki düşüğüm vardı öncedende şuan 32 haftalığız canım🥰🙏🏻🫠
Umay255 ogretmenHnmm inşallah hamilesindir kuzum sürekli girip bakıyorum sana hamilenin duası kabul olur 🤲❤️
Ummhny ogretmenHnmm Ooo hadi hayırlı olsun çok sevindim darısı başıma inşallah bizede dua edin lütfen 🥰
mrvsrcn ogretmenHnmm canım geçenlerde konuşmuştuk çok sevindim senin adına, tebrik ederim sağlıkla ilerlesin her şey 😍 darısı bana ve tüm isteyenlere 🤲
keremalya1724 ogretmenHnmm aaaaaayyyyy cokkk sevindimm 🎊🎊🎉🎉🎉❤️ hadi bakalım rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsinnn 🤲❤️❤️
Mrvsmt2502 ogretmenHnmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 41 le öğrenmiştim 2 haftalıkken 🥰
Mirandaa @“ogretmenHnmm” Henüz çok minik benimde boyle olmuştu Allah sağlıkla kucagina almayı nasip etsin
ogretmenHnmm mrvsrcn aynen canım hic ümidim yokken bir anda cee ee dedi miniğim çok şükür Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah 🥰