OnlyBaby ogretmenHnmm ay canım tebrik ederim çok şükür yaaa :) sence ben şimdi versem özelde test sonucunu yarın mı çıkarırlar nası oluyo
Umay255 ogretmenHnmm oyyy masallah kuzuma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲 inan çok sevindim
OnlyBaby ogretmenHnmm bende şimdi verdim 1 saate çıkar dediler pek umudum yok ama olursa mucizem gelsin :(
Egelikiz ogretmenHnmm Cooook sevindim canım senin adına ❤️❤️ Rabbim hayırlısıyla sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin bebişinizi güzelim çok güzel hamilelik geçirmeni dilerim Allah a emanet ol 🤲🏻🤲🏻🥰😘😘
ogretmenHnmm OnlyBaby inşallah sende benim gibi hic ummadigin anda mujdeni alirsin canim haber ver mutlaka
Mrvsmt2502 ogretmenHnmm hayırlı olsun rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende 41 le öğrenmiştim 2 haftalıkken 🥰
ogretmenHnmm Mrvsmt2502 sağol canim inşallah. Benimki de minicik daha büyüdüğü günleri de öğreniriz inşallah. Suan kac haftaliksin
CeydaST ogretmenHnmm ayyy çok sevindim yaa 2 gün sonra tekrar ver ya da 4 gün sonra. Katlaması nasıl Bi ona bak bakalım 💞💞💞 sağlıkla devamı gelir inşallah
OnlyBaby ogretmenHnmm bende gittim sonucu almaya neymiş makine arızalanmış ne zaman olacağı belli değilmiş, özel hastahane biraz dikkat eder ya ne bileyim sinirlendim barkod numarasından girip bakıcaz
Mrvsmt2502 ogretmenHnmm doğdu benimki 8 aylık oldu bile şükür 🥰 arada giriyorum buraya hâlâ kopamadım