ogretmenHnmm CeydaST canim gebelik testi yaptirmak istiyorum deyince bakmiyorlar zaten bir ara bulantı kusma olmustubrndr bir kac ay önce gebelik var mi diye sordular şüphe var deyince baktilar kan alip bugün gittigimde de öyle diyecegim
CeydaST ogretmenHnmm hmm anladım kuzum ben daha önce sormuştum yapılıyor dendi sonra gittim yaptırmak istedim yapamayız dedilerdi
ogretmenHnmm CeydaST burdaki hastanede gebelik testi istiyorum dedigim zaman hiç bakmadilar bakmiyoruz kadin dogum doktoru yok burda randevu alip gidin diyorlardı
OnlyBaby ogretmenHnmm adet olmadım hala 40. Günümdeyim döngüde 😁 37. Günümde betam negatif çıkmıştı biliyosun, ya bu ay strese bağladım ya da gerçekten adet bozukluğum oldu
ogretmenHnmm OnlyBaby hayırlısı olsun canım inşallah diğer ay olur. Bende dün aksam özel hastanede kan verdim 126.9 çıktı degerim şükür iyi artmış
OnlyBaby ogretmenHnmm hiç test yapmadığım saldığım için olurum heralde adet olmazsa doktora gidicem olamıyorum diye
ogretmenHnmm CeydaST inşallah daha da yükselir de görürüm minigimi haftaya tekrar verecegim degere göre doktor çağıracak
CeydaST ogretmenHnmm ben 7 haftalıkken keseyi anca gördüm kuzum benim miniği de dün gördük büyümüş biraz 😍
ogretmenHnmm CeydaST oyy maşallah darısı bana olsun bende cumartesi günü gitmeyi düşünüyorum cuma günü kan verip