hamzaaybarssmom ogretmenHnmm İlk beta hcg testimi 1 Aralık ta yaptırdım 9. 98′di (yanlışlıkla 9.96 yazmışım 😅), diğeri 6 Aralık ta 90,96′ydı. Temmuz da kürtaj oldum şimdi de hamile olduğumu öğrendim çok şükür 🤲🏻
ogretmenHnmm hamzaaybarssmom ohh çok şükür. Rabbim saglicakla kucagina da almayi nasipnetsin inşallah o yumuduk yunuduk haliyle🥰😍
Mrvsmt2502 ogretmenHnmm doğdu benimki 8 aylık oldu bile şükür 🥰 arada giriyorum buraya hâlâ kopamadım
Umay255 ogretmenHnmm oyyy masallah kuzuma Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤️🤲 inan çok sevindim
ogretmenHnmm CeydaST verdim canım doktor bir hafta sonra ver dedi qma ben dayanamadim sabah erkenden gittim verdim🙈😂
OnlyBaby ogretmenHnmm adet olmadım hala 40. Günümdeyim döngüde 😁 37. Günümde betam negatif çıkmıştı biliyosun, ya bu ay strese bağladım ya da gerçekten adet bozukluğum oldu
OnlyBaby ogretmenHnmm hiç test yapmadığım saldığım için olurum heralde adet olmazsa doktora gidicem olamıyorum diye
ogretmenHnmm CeydaST malesef sacma sapan bir sey oldu canim verdiğim kan geri reddedilmis yanlış tüple almislar kani o yüzden ölçüm yapilmamis aksam esim geldikten sonra acilde vermeyi düşünüyorum
CeydaST ogretmenHnmm tövbe yarabbimmm. Bu arada ben 2 hastane acili gezdim biri kadın doğum biri normal devlet hastanesi artık almıyoruz dediler almadılar. Özelde para ile baktırmak zorunda kalmıştım. 170 lira ya 2 kere
ogretmenHnmm CeydaST canim gebelik testi yaptirmak istiyorum deyince bakmiyorlar zaten bir ara bulantı kusma olmustubrndr bir kac ay önce gebelik var mi diye sordular şüphe var deyince baktilar kan alip bugün gittigimde de öyle diyecegim