Betusgunes -GK11 anladım özele gidiyorsanız pozisyonu uygun olursa doktorunuz söyler cinsiyetini 🥰 hayırlısı neyse o olsun Rabbim gönlünüze göre versin insAllah
prensannesii_ EfnanUmay23 nerden anlıyorsun canim merak ettm :) ama bacak arasına baksana testisi var gbi durmuyor mu doktorda arada kaldi
EfnanUmay23 prensannesii_ işte bende ikilemde kaldım ama kordon gibi geldi bana🙈 Bacak arasında çıkıntı yukarı doğru olunca erkek aşağı olunca kız dikkatli bakınca anlarsın bir süre sonra sende kavrican az çok ☺️
prensannesii_ EfnanUmay23 cok net değil ya ne kiz ne erkek gbi bende ikilemde kaldım valla o kordon mu değil mi birde doktor dedi ki bu ayda cinsiyeti daha yeni yeni görürüz sadece tahmin edicem şuna bnziuor buna bnziyor diye dedi o da emin oaado galiba
Betusgunes NSY03004 uygulamya girince şol tarafta menü Varya orda resim yükle seçeneği var tıklayıp resmi yükleyip bağlantıyi kopyalayıp buraya yapıştırınca oluyor
NSY03004 Betusgunes teşekkür ederim yorumun için nasıl becerdiysem silindi resim alışamadım uygulamaya 🙈
Betusgunes kalbiminpariltisi nub teorisine göre çıkıntı yukarıya doğru bakıyor ondan herkes erkek diyordur 🥰