Betusgunes prensannesii_ çıkıntı olması normal ilk 16 17 haftaya kadar sis duruyor oda erkek bebek gbi çıkıntılı bir görüntü oluyor ondan erkek sanmış olabilirsiniz
prensannesii_ Betusgunes ya Allah bağışlasın canim ama dikkatli bi bakın testis gbi durmuyor mu ay taktim kafaya :)) çünkü dikili birsey var gbi doktorda emin olamadi ikilemde kaldı biraz
Betusgunes prensannesii_ rica ederim canım hayırlısı olsun insAllah Rabbim sağ salim kucağına almayı nasip etsin insAllah ❤️
Betusgunes -GK11 resim görmedim profilinizde resim yüklemeyi bilmiyorsanız eğer forumda ara yazıyor ya hani onun üstünde resim yükle yazıyor oraya resim yükleyin linki kopyala butonu var kopyalayın ve yapıştırın buraya
Betusgunes HD1- kız bebek tontis bir kız olacak sanırım annesi göbek çevresi geniş MAsallah MASALLAH sübhanallah ❤️
minnieme Betusgunes doktorda erkek muhtemelen dedi de ben hep kız gibi düşündüm baştan beri, önceliğimiz tabiki sağlıklı olması ama ne biliyim bi umut kızdır diye işte 🤣🤣🤣
Betusgunes minnieme hayırlı evlat olsun sağlıklı olsun ilk çocuk erkek iyidr sonrada bir kiziniz olur insAllah abisi olur başında 🥰 vardır Rabbimin bir bildiği
Betusgunes -GK11 anladım özele gidiyorsanız pozisyonu uygun olursa doktorunuz söyler cinsiyetini 🥰 hayırlısı neyse o olsun Rabbim gönlünüze göre versin insAllah