Betulsarda Kizlar kac gundur canim ciger istiyor.. ama hamileyken yersen bebekte iz olur muhabbetlerini cok okudum korkuyorum da ama aklimdan cikmiyor😓 cevremde de doğru diyorlar esimin kardesinde leke varmis annesi zeytin surmus bacagina diye. Bana hurafe geliyor ama herkes biseyde diyor hofff...
Elabadeninannesi Betulsarda canım yersen değil ciğeri doğradıktam sonra ellerin kanlı oluyoya onu yüzüne yada vucüduna değersen olur derler güzel pişmiş şekilde ye afiyet olsun hem yedim ona kalırsa canının çektiğini yemezsende iz kalır derler insanlarımız çok bilgili
Sydgrdl Betulsarda ya yok canım öyle bisey benim canımda çok ciğer istemişti eşim özellikle beni iyi bi yer bulup götürdü yedim ben valla
Deniz14 Betulsarda ben yedim abartmadan ciğere dokunup bileğime dokundum bilerek yapınca olmaz diyolar zaten inanmıyorum meraktan yaptım sadece
NurdanHakan Betulsarda ay ölemiymiş ben yaptımda yedimde defalarca ama sanmıyorum çocukta leke sadece gizli saklı izinsiz birşey yiyip biryerimize dokununca oluyormuş diye biliyorum hatta Ananem bana öle tembih etti ama olurda iz bişi olursa kimde ne yediğini hatırla sonra git çocuğun kırkı çıkmadan helallik al geçiyor Dedi yani ciğer filan sanmıyorum Yani yoksa her üç kişiden birinde olur sanırım
Elabadeninannesi Betulsarda ben canımın istediği herşeyi yedim eline yüzüme değme güzel pişsin ye senn cann değil bebeğinde canı istiyo sonuçta şimdidem afyt olsn 😂😂
Betulsarda Elabadeninannesi evet bebek istiyor valla bencede 😁 çünkü normalde sevmem deli gibi canim istiyor anlatamam 🤗🤗
Aylin20 Betulsarda bende hamilelikte yenmemesi gereken gıdalar arasında yazıyor canım bak neten istersen bida
Betulsarda [bilinmeyen] canimmmm benimde annem yapacak :/ hic dokunmicam en azindan nefsimi korleyeyim
Aylin20 Betulsarda ye sende biraz bitanem eskiden kadınlar hiç dikat etmiyormuş ohhh catır catır doğurmuşlar
Almilanur Valla benimde canım çok istemisti babam yaptı yedim ben yerken ellerimi yüzüme filan sürmemeye çalıştım tabi ☺
Betulsarda Aylin20 dimi ya internette te az yenmesi gerekiyor diyor. En iyisi dokunmadan nefsi korlemek icin azcik yiyeyim yoksa ruyalarima girer😂 saolasin canim
Mervedemir Lekeyle alakası yok aslında, ciğer ve sakatat hamilelik te önerilmiyor içinde fazlada a vitamini olduğu için zararlıymış, ama birkere yemekle birşey olmaz, sık sık yemeyin
Drngrkm Her bu tip başlığa bıkmadan usanmadan yazıyorum. LÜTFEN GERÇEKDIŞI, BİLİMDIŞI, SAÇMA SAPAN HURAFELERE İ-NAN-MA-YIN. CİĞER SUYUYLA DUŞ ALSANIZ YİNE BİRŞEY OLMAZ!!!
Sultan67 Benim annem abimle bana hamileyken ciğer doğarken unutmuş elini beline sürmüş abimle ikimiz aynı yerde lekesi var 4 kardeşiz sadece ikimizde var normal bişey olsa hepimizde olurdu yani🤔
Betulsarda Sultan67 ben de cok şaşırıyorum canim ya nasil oluyor anlamıyorum esimin kiz kardesinde de olmus..
Sultan67 Betulsarda batıl inanç diye adlandıramam ama önlem almadanda olmaz yani sen kendin yapma canım güvenilir bi yerde yemen daha güzel olur 😊