Tugcebyrk Esra93 odada siz doguma gidene kadar okudu heralde bu ot kokulu bişimi hani bilmedigin için soruyorum herkez bu ottan bahsediyoda
Esra93 Tugcebyrk kokusu yok odada sürekli okudu annem arada belime masaj yaptı onun dışında boş kaldığı anlar hep okudu Yanımda
Edarda Esra93 ya sana helal olsun gerçekten.insanların gözünü korkutmak yerine cesaretli olmaya yönelik yazmışsın.allah çocuklarına sağlıklı ömürler versin 🙏😘
Esra93 Edarda Amin canım sağol korkutanları anlamıyorum zaten tamam kötü geçebilir sancı çekmek kolay değil ama motive etmek lazım böyle hikayeler arıyoruz
AcemiAnneee Esra93 12.haftamdayım daha bısey sorucam ya ıkılı tarama yapılacak Pazartesi nasıl oluyo sonuç ne zaman çıkıyor
Esra93 Tugcebyrk Aslında karnımıza basmalarını ben kötü bulmuyorum o an bizim için destekleyici oluyor benim sadece belim ağrıyor belki bastırmaktan olmustur bilemiyorum ama bi haftaya geçer o ağrı
Esra93 Zeynepizzettin Çünkü açıklık gittiğimde 5 cm di Doğumum yakın olduğu için öyle oldu açıklık olmadan gitseydim daha uzun bekleyeceğim için istediğim kişiler yanıma gelebiliyormuş böyle söylediler
Esra93 Busraarslan Açılma olduğunu ben anlamadım canım akıntım oluyordu suyum sızıyor sanıyordum doktor muayene esnasında farketti
Hayalvemasal00 Esra93 masallah canim hayirli olsun :) bebis kac kilo doğdu acaba. Benimde erken dogum riskim var endiseleniyorim biraz
_nihall Esra93 masalllah ne guzel rabbim bizede kolay dogumlar nasip etsin dualarinizda bizleride unutmayin 🙏🏻
Esra93 _nihall Allah hepinize kolay doğumlar nasip etsin inşallah canım 😊 Doğuma gittiğim gün suni sancı çekerken çok yürüdüm ben hiç yatmadım hareket şart bence