Esra93 Symakznck Suyundan bir yemek kaşığı içtim suya koyduk ve annem okudu Yasin ayetel kürsi nas felak elem nesrah bildiği duaları
Esra93 Duygu538 Suyum gelince koydum canım açılmam önceden vardı ama koymamıstım su gelince doğuma gireceğim kesin diye koydum
Tugcebyrk Esra93 odada siz doguma gidene kadar okudu heralde bu ot kokulu bişimi hani bilmedigin için soruyorum herkez bu ottan bahsediyoda
HaticeTabak Esra93 Rabbim anali babalı büyümeyi nasip etsin inşallah Allah olmayanlara bu güzel duyguyu yaşatsın Hayirli olsun inşallah hayırlı evlat olur Rabbim herkese kolay doğumlar nasip etsin inşallah 🙏🤗❤️
Mrry Esra93 allah bağışlasın maşallah ne güzel bi doğum olmuş rabbim herkesi aynı kolaylıkla kurtarsın inşallah sağlıkla büyütün bebeğinizi☘️💐
Umutlu2272 Esra93 rabbim analı babalı büyütsün sağlıklı hayırlı evlatlarımız olsun inşallah🙏 Nede güzel anlatmışsınız normal Doğumu düşünen biri olarak çok motive oldum☺️☺️ İnşallah bizede sizinki gibi kolay doğumlar olur❤️
sonsuzmasalim Esra93 Allah bağışlasın canım, analı babalı büyütmeyi nasip etsin inşallah💙 adını ne koydunuz?
Esra93 Busraarslan Açılma olduğunu ben anlamadım canım akıntım oluyordu suyum sızıyor sanıyordum doktor muayene esnasında farketti
Esra93 Zeynepizzettin Çünkü açıklık gittiğimde 5 cm di Doğumum yakın olduğu için öyle oldu açıklık olmadan gitseydim daha uzun bekleyeceğim için istediğim kişiler yanıma gelebiliyormuş böyle söylediler
Tugcebyrk Esra93 karnınıza bastırdıkları için bir agrınız varmı karnınızda hani diyolar kötü bastırıyolar acıyo falan sonrada
Esra93 Tugcebyrk Aslında karnımıza basmalarını ben kötü bulmuyorum o an bizim için destekleyici oluyor benim sadece belim ağrıyor belki bastırmaktan olmustur bilemiyorum ama bi haftaya geçer o ağrı