AysunZeynullazadeh__ Nurane0011 Allah köməyiniz olsun,başıma belə bir şey gəlməyib məlumatım yoxdu ama bilənlər cavablaycaqlar mütləq.Mənimdə bir bəbəşim inkişafdan qalmışdı,kürtaj olmuşdum ve yenidən hamiləyəm.Dualarım sizinlədi tez zamanda Rəbbim sizidə sevindirsin☺️
Nurane0011 AysunZeynullazadeh__ çox sağolun.Allah razı olsun.Sağ salamat bebişinizi alasız qucağınıza♥️
mikaa Den1z_21 men de 27 heftesinden usaq asagi dusub , bas gelisi veziyyet almisdi. Qanaxmalarim olurdu. Gera 200 her gun seher axsham istifade edirdim . Chox shukur artiq qucagima aldim 38+3 gunluk olarken. Chox is gormeyin uzanin agir qaldirmayin elaqede olmayin. Bele bele yola vereceksiz hefteleri narahat olmayin
Muratl Salam qizlar 34 haftelikdi menimki tez olsaydi doze bilmirem day . 3 cu hamileliyimdi . Kim isdese men hesab edirem 10 15 nefere etmisem duz cixib cinsiyet ederem.
Muratl Ozumdede duz cixdi hetta cinsiyeti bilenlerde hesab acim gorey duzdu ya yox aybasinin ilk gunun ve doqum tarixinizi yazin
gizgizz Kelbek Azerbaycanlı değilim ama Azerbaycan’da yaşayan bir Türkiyeliyim ben de ☺️ 29+1iz ama 1 ay sonra Türkiye’ye kesin dönüş var :)
esmanurum Lyamayy ele analarimjzin bildiyi turkecareleri edin,bitki caylarindan basqa,meyve yeyin vitamin c agirliqli,limonlu cay,mandalin yeyin,sup filan yeyin Allahin komekliyi ile dircelersiz
Qemer Oy nə qədər Azərbaycanlı var imish)) men 19cu heftemdeyem ama ürekbulanmasi qaytarma hele de var (( kimlerdr bele olub? Ne vaxt keçecek bu🥺
Ayse_92_ Qemer mende 18+3 eyni mende eleyem kecmir arada bir iki gün kecende seviniremki daha olan deil yeniden qayidir birde mende ağzım çox acı olur heç keçenede oxsamir🤦
2022ayti Salam qızlar😍 7+3 oldum. Qızlar bilmirsiz , yaxmada 13-14 leykosit çıxıb bu nədir? Həkimim işdə deyildi
Kelbek Nurane0011 can inşAllah tez bir zamanda yenidən övlad sahibi olarsan xeyirlisi ilə sağ salamat qucağına alarsan