_mmmmellek Lyamayy mən Çin təqvimi ilə hesabladım doğru çıxmışdı əslində niyə onla etmirsiz ki? Birde bıçaq qayçı varrr oda çox düzdüüü çevremde neçə.nəfərrdə düz çxb 😂
gunelfirat Zeynepbebek23 mənə də 11həftədə qıza oxşadığın demişdi həkim sora baxdıqki aa lülüüşş var🤣🤣🤣
gunelfirat Zeynepbebek23 mən 33.həftəmdə getdim həkimə dedi səndə hərşey okeydi dur ged bir ay sora gəl🥲 mən elə bilirdim hər həftə nst girəcəm hələ 16da gedəcəm randevuya
gunelfirat DamLa_s mən türkiyədə yaşıyıram inanki burda dünən almadığım hərşeyçün peşmanam🤣🤣🤣çünki qiyməti qalxır deyəcəkdim gözünə görünən əlinə keçən hərşeyi al
gunelfirat DamLa_s paltarlaeını 0-3ay olanları çox da alma az da alma ama 3-6ay olanları çox ala bilərsən balaca da olsa qolun ayağın qatlıyıb geyindirəcəksən də axırki😝😝😝 qışa düşürsə uzun qollu body çox al ki yu qurut zəhlən tökülür ama yaya düşürsə problemin olmaz. Birdə şalvar alanda corablısın alma açıq al o corablılar havayı puldu🤦🏻♀️
DamLa_s gunelfirat Marta düşür hamı deyirki 0 çox alma nədə olsa tez böyüyür eləsi var alır geyindirə bilmir böyüdüyü üçün ordan işimi ehtiyatlı tutum🤣
gunelfirat DamLa_s həə əvvəl mən də deyirdimki alacam uşağın hərşeyi olsun 0 razmeri gördüm əl boydadı başa düşdüm onda nə demək istiyirlər🤣
AysunZeynullazadeh__ Madina_qedirli Yaşınızın üstünə hamilə qaldığınız ayı gəlirsiz,alınan rəqəmdən 9 çıxırsız.Məs-21 yaşınız var və noyabr ayında hamilə qalmısız 21+11=32-9=23 cüt rəqəm çıxsa qızdı,tək rəqəm çıxsa oğlandı☺️
Den1z_21 Nazli777 salam nəyə gore elə tez goturblər usagi umuiyyətcə keyserilə nece hefteliynde goturlər?
Den1z_21 Salam qizlar 30 həfdəlik ham7leyem uziye dusdum dedi usaq asagi dusub hekimim bandaj yazdi hec bele olaniz varmi sizce qorxuludurmu erkən dogus ola bileemi cox naratam 😔
mikaa Den1z_21 men de 27 heftesinden usaq asagi dusub , bas gelisi veziyyet almisdi. Qanaxmalarim olurdu. Gera 200 her gun seher axsham istifade edirdim . Chox shukur artiq qucagima aldim 38+3 gunluk olarken. Chox is gormeyin uzanin agir qaldirmayin elaqede olmayin. Bele bele yola vereceksiz hefteleri narahat olmayin
Lyamayy Qızlar , 8+3 həftəlik hamiləyəm dünəndən boğaz ağrısı tutubb məni.Duzlu su perekslə qarqara edrəm çoxlu isti ağ çay içirəm başqa nə edim ağırlaşmayım qorxuram nəsə olar deyə 🥺
esmanurum Lyamayy ele analarimjzin bildiyi turkecareleri edin,bitki caylarindan basqa,meyve yeyin vitamin c agirliqli,limonlu cay,mandalin yeyin,sup filan yeyin Allahin komekliyi ile dircelersiz
Nurane0011 Salam xanımlar.Hesabımı təzə açmışam.Adım Nuranə.Əvvəl var idim burda hamilə idim.Amma uğursuz oldu uşaq doğuldu öldü.Ondan sonra sildim buranı.Ondan sonra yenə hamilə qaldım 9 həftədə uşağın ürəyi dayandı aldırdıq.Abortdan sonra sinexiya yaranıb matkamda yeni öyrəndim bunu bilməyənlər üçün sinexiya yəni matka bir birinə yapışır hamilə qalmaq olmur.Bir də aybaşı qanaması ya azalır ya da heç olmur.Gələn aybaşının 8 ci günündə kiçik əməliyyatla açılacaq yapışıqlıq.Amma həkimdən gələni bu bir ayın içində demək olar ki üç dəfə qanamalarım olub iki üç gün çəkib hamısı.O da aybaşı kimi yox az az olub ləkələnmə kimi.Bilmirəm niyə belə olur.İndi də biraz ağrı oldu sonra baxdım ki yenə qan gəlib azca.Belə olanda aybaşı vaxtımı da qarışdırdım aləm dəydi bir birinə.Əvvəl vaxtı vaxtında olardım.Keçən ay həkimə getdim gəldim dedilər ki yapışıb matkam ondan sonra aybaşı vaxtım da pozuldu.Altdan baxmışdılar hələ aybaşıya 1 həftə var idi amma həmin gün 3 gün qanamam oldu.Ondan sonra tam aybaşı vaxtımda oldu qanamam.İndi də bu gün belə😞bilmirəm neyniyim kimə deyim.Çox yazdım burda bezdirmədim inşAllah sizləri.Hamilə olanlar sağ salamat alsın qucağlarına övladlarını.Mənə də bir bilən varsa köməklik eləsin xaiş.Çox yorulmuşam((
AysunZeynullazadeh__ Nurane0011 Allah köməyiniz olsun,başıma belə bir şey gəlməyib məlumatım yoxdu ama bilənlər cavablaycaqlar mütləq.Mənimdə bir bəbəşim inkişafdan qalmışdı,kürtaj olmuşdum ve yenidən hamiləyəm.Dualarım sizinlədi tez zamanda Rəbbim sizidə sevindirsin☺️
Kelbek Nurane0011 can inşAllah tez bir zamanda yenidən övlad sahibi olarsan xeyirlisi ilə sağ salamat qucağına alarsan