Seleme101 Hhavvaa 30 da başlamıştı doktorum 3 haftada bir gittim 36 dan sonra her hafta 39 dan sonra 3 gunde 1 gittim 41 de zorunlu sezeryan ile doğurdum 🤗 şimdi 2 aylık bebeğim
Gunes-umutt Hhavvaa ağrım olduğu için ilk 26 da girdim hala her kontrolde giriyorum çok sükür bisey cikmadi şimdiye kadar🥰
Gunes-umutt Cagla1750 ilk baslardaki kasilmalarda olmuyodu ama suanki kasilmalarda oluyo özellikle belim.cok agriyo bide ter basiyo o anda 🙄🙄
Gunes-umutt Cagla1750 bazen belim agriyo o arada kasilmada oluyo ama genelde kasilmalarim ağrısız oluyo
cansualisa Hhavvaa 37+1 de giricemmm ilk defa 2. Doğumum olcak spinal sezeryan olcam 34+1 immmm suan🌺
Beymeh 2Mozilla az önce doğumumu yaptım sabah 1 cm açıklığım vardı dayanamayım hastaneye gittim 7 cm açılmış sadece oğlum erken doğduğu için küveze aldılar rabbim herkesin doğumunu kolay geçirsin inşallah🙏
2Mozilla Beymeh rabbim sagsalim kucağına alıp eve götürmeyi nasip etsin inşallah sağlık sorunu yokturdur umarım kaç kilo doğdu boyu vs benimde riskim var erken doğum
Beymeh 2Mozilla amin inşallah 1.970 kilo doğdu eşimle annem girdi bebişin yanına bende bugün göreceğim inşallah 🤲🏻
2Mozilla Beymeh maşallah 2 kiloya yakınmış inşallah saglik sorunu olmazda 2 kiloyu geçer bı kaç gün içinde evine geçersin