Nuraaaa Em0s bu hastaneden hastaneye değişiyor bence Ankara’da 20-30 dk tutuyorlar nst de ben Gebze’deyim luan burda 15-20 dk dolmadan çıkarıyorlar
SerapBagci Hhavvaa 31. Haftada kaşıntı şikayetiyle acile gidince girdim ilk şuan 36+6 iki haftada bir giriyorduk bu haftadan sonra her hafta gireceğiz sanırım
Emir_2017 34+2 olcak carsamba günü gircem ama bu haftadan sonra her hafta ister mi acaba. Bide sezeryan tarihi verir mi acaba.
Beymeh 2Mozilla karın çevremde dediğim gibi pempe akıntım vardı kırmızıya döndü progestan iğne vuruluyorum bebeğim erken doğarsa akciğerleri gelişsin diye igne vuruluyorum ayrıyeten serum sancım dayanamıcak gibi olursa şiddetli fitil öneriyorlar
MinikBrokoli Melifarslan bir iki hafta önde olması normal de , daha fazla olması sıkıntı diye biliyorum, çünkü bizde öndeyiz bir hafta
krdelen41 Hhavvaa Yurtdışında 29.haftadan itibaren bakılıyormuş Nst bizdede 32 den sonra bakılır bence bi sorun yoksa, varsa daha erken tabi
Anneadaylari34 2022Mom2022 ya bende 22 haftaydim ve benim bugün biraz agrilarim oldu korktum acikcasi
Nuraaaa Rbylmz Çayırova semt polikinliği ama hastane olarak tuzla devlet hastanesi Ezgi er e gidiyordum nasipse bu hafta Ankara’ya dönğcem doğum için orda herşey daha yakın
aasenaktas SsSonguS doktor 30. Haftamda gittiğimde 36 ya kadar artık iki haftada bir geleceğimi ve nst yapmaya başlayacağımızı ona göre program yapmamı istedi.
Deniz9595 icegul bende bugün gittim ilk defa 35+2 de sancılar fazla çıkınca sancıları rahatlatmak için doktor ilaç verdi