Eldgrn Hhavvaa 32 diye biliyorum doktoruk da o zamana çağırdı muhtemelen bende o zaman giricem en son 26+5 de gitmiştim
Babyy07 27+5 Adet ağrısı gibi ağrım vardı, karnimda sertleşmişti her ihtimale karşı nts isticem dedi doktorum öyle girdim yani , çok şükür normal çıktı.
Cagla1750 Babyy07 peki karnındaki sertleşmeler ve ağrıların devam ediyormj . Benimde 25. Haftamda istedi doktor aynı şikayetlerden dolayı güzel cıktı ama kasılmalar devam ediyor . Plesantamda rahim ağzı yerleşimli malesef
Balkizin_annesi23 Ben 32 de normal kontrole gittim özelde doktoruma da sordum nst ye ne zaman gireceğim diye şuan şikayetin yoksa 35 haftada girersin dedi
SsSonguS aasenaktas siz mi istediniz doktor mu ? Yani bende gelecek hafta kontrole gideceğim de merak ettim?
sedaa12 İlk defa 33 de çağırdı doktorum. 33-35-37 diye girdim iki haftada bir acil durum olmazsa eğer.
mervebeklevic Hhavvaa 37 bitti nerdeyse daha hic girmedim cok sükür aksi durumda yasamadık bu haftadan sonra çatı muanem var muhtemelen alır nst diye düşünüyorum
Gulo0106 mervebeklevic bende bugün 37 haftalık hamile oldum daha hiç girmedim ama herhangi bir şikayetim de yoktu iki gün sonra gidicem doktorum doğumunun nasıl olucağı belli olucak dedi ama çatı muayenesi ile mi oluyor nasıl olur acaba
Anneadaylari34 2022Mom2022 ya bende 22 haftaydim ve benim bugün biraz agrilarim oldu korktum acikcasi