Bebisinizz Hamideersin şimdiden ağırlaştım çünkü şu çamaşırlar bile o kadar gözümde büyüyor ki keşke biri yapsa benim yerime diyorum zormuş ya😂
Hamideersin Bebisinizz aynen öyle yapmaktan çok düşünmek yoruyor insanı yarın baslicam nasipse belki oğlum erken uyursa bu akşamdan da baslayabilirim oğlum uyanıkken bırakmıyor çünkü beni
Minikalbim111 Hamideersin 32 haftalıgız bizde cnm kıyafetlerini yıkadım fakat çantası daha hazır degil ne benim nede bebegimin Ocak sonu subat bası gibi Allah’ım herkese nasip etsin kolay geçirelim inşaAllah
Hamideersin Minikalbim111 amin inşallah yıkanma ütüleme bittiyse çanta en kolayı yarım saatinizi bile almaz
Tugcelb Hamideersin bebişte önden gidiyoe 2 3 hafta kadar o yüzden doktorumuz yenidoğan almayın doğuma yakın kilosuna göre alırsınız dedi bizde birkaç parça dışınd almayı bıraktık ama gerşeye de zam geliyor
Hamideersin Bsrfnr oy maşallah sizin bitmiş sayılır su gibi aksın son günleriniz sağlıkla vaktinde kucaklayan inşallah
2022bebeki Hamideersin Sizin bebeginiz de saglicakla gelsin inşallah 😍 Emzirme sutyeni yerine sporcu atletlerim var onlar is görmez mi sizce? Emzirme sutyeninj kapli mi kapsiz mi tercih ettiniz 🤗
Hamideersin 2022bebeki ben ilk gebeligimde kapsiz tercih etmiştim sporcu atletleride gayet iş görür göğüs pediyle kullanıyorum ben ucu belli olmasın diye sizde o şekilde yapabilirsiniz
Eminesahnkya Hamideersin bizimde ocak sonu gibi suan 32 haftalığız 6 hafta sonra Allah izin verirse kavuscaz hayırlısıyla🥰🤲🏻
Hamideersin Eminesahnkya bizimde son 47 nasip olursa inşallah tahmini bizimde 6 hafta gibi bi zamanımiz kaldı sanırım
Hamideersin Elifedikli en son 29 haftadayken 1300 gramdı haftaya randevum var o zaman ogrenicem güncel konusunu inşallah
cansualisa Hamideersin herşeyimiz bitti 34+1 iz yarın kontrolüm var olgusunun yüzünü hiç görmedim merak ediyorum inş gösterir 38 de alıncak 27 günümüz kaldı 🌺 2. Doğumum olcak 4.5 yaşında prensesim var
2kizannesiiii Hamideersin 33+1 im bende normalde 15-20 ocak arası sezeryandu aöa ben hastanede yatıyorum suanda ocak başı için düşünüyor doktor suan doğumu durdurmaya çalışıyoruz
2022bebeki Hamideersin Kapli sporcu sutyenlerim zaten herhalde kolay olur bu şekilde çok teşekkür ederim cevabınız için 🤗
Hamideersin Minikalbim111 zaten yıkamaktan da zoru ütü ama dinlene dinlenr yaparsınız ya minik minik kıyafetleri utulemesi çok zevkli oluyor açıkçası