Ay çok güzel masallah erken doğum riskin varmiydi yada bebeğin ondenmi gidiyodu

Busbusu hayır yoktu fakat şekerim çıkmıştı geçen hafta onun takibindeydik. Kilosu da haftasıyla uyumlu gidiyordu . Sadece doktorum biraz doğum hareketlerine çok önem veren bir doktor kanala yönlendirelim bebeği artık hareketlerini sürekli yap afedersiniz ilişkiyi 2 günde bir korunmasız devam edin dedi yoksa sezaryene mecbur kalırız deyince ben biraz korktum sezaryenden açıkçası 🤭 o yüzden hareketlere fazla mı asıldım nedir çok çok afedersiniz tekrar ilişki de olunca kendimi hastenede buldum beklemiyordum bunu açıkçası ☺️

Selinsare bnde sabırsızlanıyorum valla hiç korkmayın neguzl vaktiniz gelms gula oynaya gidin inşallah çok heycanli valla bol bol yürü 🧿❤️

Selinsare hiç kimsenin doğum hikayesi kafana takılmasın. Aklına getirmemeye çalış. Belki kolay olur doğumun belki zor.Ama Sen bunu yapamayacak olsaydın Allah bu bedeni sana nasip etmezdi. Herkesin doğumu acı eşiği hikayesi farklı. Korkma kendine bedenine bebeğine güven. Bir avazda su gibi gelsin inşallah sağlıkla 🤗🤲

Busbusu amin Allah razı olsun inşallah öyle giderim 🥰 Rabbim size de kolayca doğum nasip etsin

1anne2bebek__ ne kadar güzel yazmışsınız Allah razı olsun dediğiniz gibi herkesin bedeni farklı Rabbim hepimize kolay doğum nasip etsin 🌸☺️