Benim de tokluk 209 çıkmıştı, diyetisyene gittim bir liste verdi ama burada konuşulanlara paralel; rafine şeker olan her şeyi hayatından çıkarman lazım + makarna, pirinç içeren yiyecekler, hamur işi-beyaz un ve tatlı. Onun harici mutlaka 3 ana 3 ara öğün planlamak lazım, ara öğünlerinde dengeli olmasına dikkat ediyorum. Örneğin elma yanında muz ya da yoğurt gibi. En önemlisi de her ana öğün sonrası en az 5-10 dakika yürüyüş önerdi hem diyetisyenim hem de kendi doktorum, normal akşam yürüyüşünden bahsetmiyorum da öğün sonrası yürüyüşün de çok etkisi var gibi benim düzene sokmama yardımcı oldu bunlar 😊 sonrasında 1 hafta diyet + yürüyüş sonucu sabah öğle akşam açlık ve tokluk ölçüp doktorla paylaştık, şuanda da ara ara rasgele ölçümler ile kontrol ediyoruz. tatlı krizinde de şekersiz bitter çikolata ya da az şekerli sütlü tatlıyı arada öğleden sonraki ara öğün olarak tüketiyorum🙃 ilk başta çok yüksek olduğu için ve ilk hamilelik de olunca ben de çok panik olmuştum, ama şimdi baya kontrol altına aldık gibi o yüzden detaylı da yazmak istedim😇