Uyku pozisyonu
Ozy 28 haftalıgım sabaha kadar bin kere saga sola dönüyorum ve kalcam inanılmaz ağrıyor 😥 😁
Ozy bende seninle aynı durumdayım canım 18. Haftadayım ve öğrendiğim andan itibaren yan taraflara yatmaya başladım bu sefer kalçalarım ve yan taraflarım ağrımaya başladı sırt üstü yatınca da sırtım ağrıyor nasıl yatacağım bilmiyorum kasıklarıma ağrıda giriyor dönerken 😞 nasıl yatacağımı şaşırdım doğrusu
Ozy 33+5’im sağa dönsem uyuyamıyorum sola dönsem uyuyamıyorum ama genelde solumda uyuyorum
Ozy aa o bende de olmaya başladı canım sanki karnım geriliyor poşet taşırsın ağırlık aşağıya çöker ya onun gibi aynı yan yatınca aşağı düşüyor gibi karnım çok tuhaf anlamadım 18 haftadayız bizde
Ben de 17. Haftadayım iki haftadır alışmak için sola yatıyorum ama resmen çürüdü artık sağa dönüyorum asla içim rahat etmiyo gözüme uyku girmiyo allahım sabır versin bu kadar pimpirikli olmasaydım keşke😕
selimbebekveannesi Evet ya aynen öyle oluyor acaba pozisyon degistiriyor ondanmi ama bu haftadada biraz erken hissetmek ben daha tekmelerini hissetmiyorum sadece karnim pit pit atiyor damar seyirmesi gibi
Ozy benimde 2 haftadır seğirmelerim başladı 1 haftadır daha yoğun hissediyorum vakumluyor gibi sanki çok güzel duygu ama alışamadım birden pıt pıt atmaya başlıyor
selimbebekveannesi aynen bendede son Haftalar artmaya basladi belirtilerimiz ayni insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza
Ozy inşallah canım amin 🙂