Ben suan 18. Haftayim ve hamileligimin basindan beri sol tarafa Yatmaya basladim alisabilmek icin ama sanki gün gectikce dahada rahatsiz veriyor sag tarafa dönünce rahatsiz oluyorum sirt üstü yatinca belim agriyo en rahati sola yAtmak ama uzun süre sol tarafa yatincada kalca agrisi basliyo 😂 siz hangi tarafa yatiyorsunuz merak ettim
Uyku pozisyonu
Ozy sağ sol farketmiyor özelikle doktoruma sordum. zaten ileriki haftalarda bebek hareket ettikçe sağdan sola, soldan sağa bolca döneceksiniz ☺️ Sırt üstü yattığınızda da nefes almakta zorlanacağınız için mecburen dönme ihtiyacı hissedeceksiniz. Vücüt zaten size sinyali gönderiyor. Şuan hazır haftalar erken iken uykunun tadını çıkarın. Benim yerime de uyuyun 😊
29 haftalık olduk. çoğunlukla sola dönüp uyuyorum gece ara ara sol tarafımı dinlendirmek için sağa dönüyorum. ama genelde solda uyuyorum
Vala bende sola tarafıma yatıyorum ama bi zaman sonra ağrıyor bende formül olarak sağ tarafıma yastık koydum biraz megili yatmak için yoksa kalçam ağrıyor 🙄🙄🙄 ve 34 haftalığız sonlarda daha kötü oluyor uykumda sağa sola dönerken acıyla uyanıyorum 😢
Ozy 28 haftalıgım sabaha kadar bin kere saga sola dönüyorum ve kalcam inanılmaz ağrıyor 😥 😁
Ozy bende seninle aynı durumdayım canım 18. Haftadayım ve öğrendiğim andan itibaren yan taraflara yatmaya başladım bu sefer kalçalarım ve yan taraflarım ağrımaya başladı sırt üstü yatınca da sırtım ağrıyor nasıl yatacağım bilmiyorum kasıklarıma ağrıda giriyor dönerken 😞 nasıl yatacağımı şaşırdım doğrusu
Ozy 33+5’im sağa dönsem uyuyamıyorum sola dönsem uyuyamıyorum ama genelde solumda uyuyorum
Ozy aa o bende de olmaya başladı canım sanki karnım geriliyor poşet taşırsın ağırlık aşağıya çöker ya onun gibi aynı yan yatınca aşağı düşüyor gibi karnım çok tuhaf anlamadım 18 haftadayız bizde
Ben de 17. Haftadayım iki haftadır alışmak için sola yatıyorum ama resmen çürüdü artık sağa dönüyorum asla içim rahat etmiyo gözüme uyku girmiyo allahım sabır versin bu kadar pimpirikli olmasaydım keşke😕
selimbebekveannesi Evet ya aynen öyle oluyor acaba pozisyon degistiriyor ondanmi ama bu haftadada biraz erken hissetmek ben daha tekmelerini hissetmiyorum sadece karnim pit pit atiyor damar seyirmesi gibi
Ozy benimde 2 haftadır seğirmelerim başladı 1 haftadır daha yoğun hissediyorum vakumluyor gibi sanki çok güzel duygu ama alışamadım birden pıt pıt atmaya başlıyor
selimbebekveannesi aynen bendede son Haftalar artmaya basladi belirtilerimiz ayni insallah saglikli bi sekilde aliriz kucagimiza
Ozy inşallah canım amin 🙂