Eldgrn denizarenmom son günler geliyor ya hamilelik psikolojisi mi hormonlar mi bilmiyorum ayrı bir duygusallık var insanın üzerinde
Eldgrn Emirsmomm Ocak doğumu sağlıkla gelsin bizde Şubat doğumu gözüküyor az kalmış yeni yılın en güzel hediyesi olacak 🥰🥰
Eldgrn Ceyo93 yaa ciddimisin sağlıkla kucağına almayı nasip etsin rabbim canım benim bir avazda doğur inşallah 🥰
Ceyo93 Eldgrn sağolsun Allah razı olsun olsun biraz sıkıntılı bu 3.doğum diğerleri normal bunda bebeğin karın çevresi önde olduğu için ve iri bebek dediler yüksek ihtimalle sezeryan olacağım beni neler bekliyor bilmiyorum çok korkuyorum
Eldgrn Ceyo93 yüreğini ferah tut canım Allah’ın izniyle sağlıkla kucağına alırsın evladını stres yapma inşallah herşey yolunda ilerler ❤️❤️
Elifimhbvf Eldgrn ikinci gebeligim ilk gebelikte bende hep derdim zaman geçsin fln ama doğduktan sonra o uykusuzluk insanı bitiriyor şuan ikinci ama zaman yaklaştıkça korkuyorum:))
Eldgrn bebek_firarda çift rakamlara düşmüşsun gözün aydın canım Rabbim sağlık sıhhat içinde kucağına almayı nasip eder inşallah 🥰
Eldgrn Betuulsenn az kalmış biz en son 26+5 de gittik sonrakine 32. Haftada çağırdı doktorum o da 28 Aralık’ta daha onu bekliyorum heycanla ne oldu napti merak içindeyim goremedigimden