Eldgrn Rahatsız bir şekilde ilerliyoruz sanki taş bağlı vücuduma halsizim başımı kaldıramıyorum hasta gibiyim ama değilim öyle birşey işte sizde durumlar nedir 🥰
Eldgrn Dilek48 sağlıkla bizde görsek o günleri kontrol 32 de ne oldu ne etti bilmiyorum merakla bekliyorum bir sorun varmı yok mu diye hayırlısı iyi olsunlarda
Eldgrn canparcam72 gelir annesi gelir bir gece ansızın gelebilir valla 🤣🤣 sağlıkla sıhhatle gelsin canım
Dilek48 Eldgrn Aklımıza kötü bişi getirmeyin iyi düşünün. Allahım sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin
canparcam72 Eldgrn gelir de tükendik bizde 😂😂 Allah bebişlerimizi sağlıklı bi şekilde kucağımıza almayı nasip eder inşallah 🙏🙏
Eldgrn denizarenmom geçiyor zaman canım ilk zamanlar ne kadar geçmiyor gibi gelse de bak su gibi aktı geçti ne kaldı şunun şurasında bir bakmışsın kucağında
denizarenmom Eldgrn seneye bu zamanlar ilk dogum gunlerini bekleyecegizz🥺 annelik duygusalligi yavastan yukleniyorr🙆♀️
Eldgrn denizarenmom son günler geliyor ya hamilelik psikolojisi mi hormonlar mi bilmiyorum ayrı bir duygusallık var insanın üzerinde