Ozlemclskn Oznurtopal henüz 15. Haftada olduğum için hiç sormadım açıkçası. Ben doğurana kadar fiyatlar kim bilir ne kadar artacak 😀
Papatya111 Oznurtopal doktorumdan memnunum özel klinikte kendisi ama yaşam hastanesinde ve star medica da yaptırıyor doğumları. En son 7500 diye biliyorum :/
Oznurtopal Papatya111 bana da her hastaneye gelirim dedi ama gelmiyor mu acaba. O gelse de her hastane tamam der mi orası da meçhul
Oznurtopal Papatya111 olabilir. Ben önce hastanelerle görüşeyim de belki dışarıdan bir doktoru kabul etmeyecekler ona göre doktora da sorarım artık
EzgivardaR Miniklerim22 adlen hanım nasıl acaba muayene ve doğum ücreti ne kadar ben vatana gidiyorum değiştirtiyorum düşünüyorum da
Miniklerim22 EzgivardaR 295 tl veriyordum ama simdi kac bilmiyorum cok iii guler yuzlu memnun kalırsınız ilgili bi doktor 🥰
edkrcy EzgivardaR Ben Reyap ta Oğuz Ölmez e gidiyorum yaklaşımından ve naifliginden çok memnunum yılbaşından sonra muayene ücreti 480₺ ödedim güncel
EzgivardaR edkrcy teşekkürler doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı acaba doktorumdan memnunum ama hastane olarak aşırı kalabalık ve randevuyla gittiğim halde beklediğim zaman oluyor
edkrcy EzgivardaR Henüz bilgim yok 2 hafta sonra kontrolüm var o zaman bilgi alıcam sizinlede paylaşırım