Ftmanur123 5+7 de keseyi gordük kese kucük gec dollenme olmus dedi doktorum bebek yoktu gorunmedi. Kacinci haftada gitsem bebek ve kalp atisini duyarim su an 7+0 olduk . Korkuyorum bos gebelik diye olabilir mi
Annemommm Ftmanur123 canım 5.haftada ıdrar cubugunda gordum kan testı falan vermedım sabrettım yaşarsa karnımda zaten dıye gıttım 7.hafta rutın kan degerlerimi aldırdım cıkardım 8+1de ılk kontrole gıttım kalbıde duyduk bebişide kocaman gordum 2cm olmus doktorum esprı yaptı okula yazdırırken geleydın dıye 😂😂ama en ıyı kan dı beta yukselıstı ugrasmadan biraz sanredip bir kerede kesın sonuc gormek
Zynp-1 Canım 1 bence 1 hafta kadar daha bekle kesin oldu. Kalp atışını dinlersin boş kese diye düşünme öyleyse de tabiki imkansız değil günümüzde çok oluyo yine o zaman öğrenirsin :)
Ftmanur123 Annemommm ne guzell ya ben cok erken ogrendim ilk gebeligim ve tedirginim erken ogrenince de gunler gecmiyo maleseff
Gizembltc Ftmanur123 seninle aynı durumdayım şuan inan ki 4 buçuk haftalıkken öğrendim şuan 5 buçuk haftalık geçmiyo zaman ki gisip kalp atışını duyayım 😔
Annemommm Ftmanur123 evet ama varmıs gıbı düşünün cunku yasamıyor olsa hemen belirti veriyor rahim asla kusurlu vb seyı ıcınde tutmuyor hemen kendını temızlemeye calısıyor oyuzden serın kalın burada cok duyuyorum 5kere beta kanı verenler 4kez kalp atısı ıcın gıdenler ve seferler cogaldıkca panıklıyolar neden gorunmuyor neden duyulmuyor dıye bosa stres tek hataları cok erken gıdıyorlar
Birprensesannesi2525 Bende yarın gidicem betada öğrendim 1400 du beta vereli bile 10 gün oldu daha yarın yeni gidicem belki kalp atışını duyarız biraz beklemek istedim açıkçası git gel yapmamak için bı de ikinci bebeğim ondan herhalde biraz rahatım 🙈
Ftmanur123 Birprensesannesi2525 ayy ne guzel guzel haberler alirsiniz insallah benimde carsamba kontrolum var