ilkanneyim06 1. hayir o an ki heyecanla hissetmedim iki kez yasadim
,2. bir hafta kadar Agrim sizim oldu ilkinde sonra normal hayata basladim ama tamamen toparlanmam bir aydan fazla surdu gebelik oncesi genel normal diyim ikincide kendime pek dikkat edemedigim icin icerde pıhtılaşma olmustu o zorlamisti en cok ilk haftaydi oda kizimi emziremiyordum her emmeye aldığımda sanci cekiyordum dogum sancisi usutmusum bir hafta sonra el kadar pıhtı dustu resmen normal doğum yapar gibi oldu aman dikkat vucudu iyice sicak tut terledikce değiş çorapsız durma tavsiyedir
- hic korse kullanmadim gebelik öncesi kilolu oldufum icin zaten gobek vardi hala var hala var evlendikten sonra dikkst etmedim yirmi kilo aldim aylar icinde sonrada hamile olduğumu öğrendim oyle kaldi senelerdir zayıflarsam bi gun ozaman belli olur sanirim
korkmayın gelip geçiyor hepsi iste aman sezeryanla doğum yaptım diye salmayin dikkatli olun yeter dr onerilerini goz ardi etmeyin iyiyim degip iki ucuncu gun hasir husur eve ise girismeyin biraz dinlendirin vucudu Allahin izni ile kolay tolarlarsiniz inşallah