GizemC Kızlar 11+3üm dün ikili test için kan verdim 2hafta sonra doktora göstericem pappa diye bide serbest hcg diye bir deger var risk bu sayıların degerlerimi yoksa bu sayılara göre degerlendirerek risk degeri veriliyor o kısmı anlayamadım nasıl degerlendiriliyor yani nete baktım bir bilgi yazmıyor bilgisi olan ikilisini yaptıran varmı
Deletedmom434 GizemC hastaneden alacağınız kağıtta yazıyor risk değerleri internettekiler bir anlam içermiyor
GizemC Deletedmom434 yazmiyor canım sadece pappa ve serbest beta yazıyor kan sonucunda o yüzden anlayamadım riskle alakalı bir terim yok
Deletedmom434 GizemC tamam internette yazmıyor zaten o hastaneden aldığınız kağıt üstünde yazan sonuçta yazıcak
GizemC Deletedmom434 sistem farklı işliyor sanırım burda kan ver 2 hafta sonra gel dedi çıkan sonucta bu deger vardı sadce
Deletedmom434 GizemC ya ben sizide anlamadım sistem aynı siz bir diyorsunuz internetten baktım bir sonucu aldım aldığınız sonuşta pap ve beta yazmaz yazsa bile değerler “mom” şeklinde yazılır hemşireyim ama sizin testi duyunca mesleğimden şüphe ettim
BurcuY Deletedmom434 bende ikili testti yaptırcam normalde özele gidiyorum ama develette yaptırcam.. önce özele gidip ultrasonda görüp devlette test mi yaptırayım sadece yoksa devlette ultatason ve test mi yaptırmalıyım acaba
GizemC Deletedmom434 sanırım anlatamadım sonucumu aldım diyince yani kan testi sonucumu online sistemden aldım ve yazan deger onlardı şüphe duyacak bir durum yok sonucta bilgim olsa buraya yazıpta sormazdım çıkışmanıza gerekyok hemşire olabilirsiniz bilgniz olabilir ama ben bilmiyorum
Deletedmom434 https://www.google.com.tr/search?q=ikili+test+sonuç+kağıdı&client=safari&hl=tr-tr&prmd=isnv&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwjY-57yi5PeAhWStIsKHaV_CcgQ_AUIESgB&biw=375&bih=635#imgrc=riiyFwK6-a3mKM İkili test sonuç raporuda bu ayrıca incelerseniz azıcık
GizemC Deletedmom434 anladım bu şekilde oldugunu zaten bendeki sonuc böyle degil doktorla görüşmedigim icin o vericek ozaman bu belgeyi
BurcuY Deletedmom434 yok normalde hangi ildesiniz. Çalışmadığınızı sizin de Doğumu beklediğiniz biliyorum.. çok ilgilisiniz teşekkür ederiz