limoncicegimFO Boncukveannsi cnm izmirdeyim benim önceki gittiğim doktorum 13 bin istedi doğuma ben de başka bir doktora gitmeye başladım o da 9 istiyor daha uyguna yok. Burda malesef pahalı 🥴ve daha yıl başında zam gelecekmiş 🥴
Aslihanfs Boncukveannsi doktorum özel muayenehanede ataköyde, doğum için anlaştığımız hastane de Bahçelievler memorial hastanesi 💕 ekstra da özel ebe ücreti var yanlış hatırlamıyorsam +3000 tl olması lazım
Hiloska Elifderin34 Kayseri acıbadem doğum fiyatı kaç dediler size ? Bende Acıbadem’e gidiyorum muayeneye ama doğum ücretlerini hiç sormadım henüzz
Elifderin34 Hiloska benim doktorum ora ile amlaşmalı olduğu ve çok hasta götürdüğü için sanırım biraz indirimli flyat verdiler doktorum 9500 dedi hastaneyle hiç irtibat kurmadım sadece kendi doktorumla konuştum
Sevut Hiloska hangi bölgede ki acıbadem olduğuna bağlı Kayseri ve Eskişehir acıbadem SGK anlaşmalı olduğu için uygun diye biliyorum ben Eskişehir acıbadem takipliyim 400 muayene 11.500 doğum
coskunzerrin51 Hiloska ben 3,5 yıl önce doğum yaptım o hastanede. Ocak gelmeden Bi sorun doğum paketi alın ben öyle yapmıştım. Şimdi öyle mi bilmiyorum gittiğinizde sorup paket alınıyorsa alın derim
Udu Boncukveannsi tahlilleride muthiş ucuz asıl biz emniyet indiriminden yararlaniyoruk diger hastanede güya 180 muayne oduyoduk ama tahlillerden geciriyolardi sonra doktorla sorun yasayip hastane degistirdik a life in 400 lira istedigi seker yuklemesini 60 liraya yaptirdik yeni hastanede