YagmurAVCI Boncukveannsi Tani doktordan doktora fark ediyo sezeryan 4900₺ olan doktorlarda var benim doktorumun 6200₺ 😢
Boncukveannsi Merveeemmm sezeryani öğrenebilir misiniz peki muanesi 420 olmuş bu arada ben daha gitmedim bugün aradım 420 dendi doğum ücretini vermediler bilgisini🥺
Begumhann Momtobe89 Dr. Öğr. Üyesi Kemal atasayan. Arkadaşım Önerdi gayet ılımlı ve yakın iletişim kuruyor hastalarıyla
edkrcy Ftma4646 Evet gerçekten Allah ıslah etsin insanları sonumuz ne olucak bilmiyorum devlet hastanesinde zaten hiçbir bölüme randveu yok nasıl biyerse talep oluşturuyorum ama ses soluk yok sabahın 6 bucuğunda gidip sıra alman gerekiyormuş
Evremmmerve Boncukveannsi canım ne zaman sordun Live bende Gaziantep Live gidiyorum doğum da yaklaştı.bossanla o kadar fark varmı ya
Boncukveannsi Evremmmerve var kuzum ya live 2 ay falan oldu sorali yılbaşından sonra zam gelicek 10 bini bulur
[silindi] Boncukveannsi Dragos Bezmialem Hastanesinde normal ve sezaryen ğcreti aynı 5500tl.Ocak’ta %40 zam gelicek.Kan testleri işitme testi vb. Ve fotoğraf çekimi bu fiyatın içinde.Muayene ücretide 450tl