Meyrik Boncukveannsi bende defalife gidiyorum 1ay evvel 350 muayeneydi doğumda 6000 demişlerdi şimdi zam geldi mi bilmiyorum ama ben hastaneden çalışanlardan ve doktorumdan çok memnunum 🤗
Zeyrista Boncukveannsi galiba öyle. Tek özel hastane bir de izmir tarafında var adam yol parasını da üstüne koyuyor büyük ihtimalle tek olduğu için en iyi hastaneler 10.000 derken bu hastanenin istediği fiyat çok anlamsız
1bademmeselesi 34_34 hiç bi doktordan memnun olamayacğım kadar memnunum. Zaten ciddi bir hasta yoğunluğu var randevulu sistem olduğu halde uzun bekleyişler olabiliyor ama yinede çok fazla tercih ediliyor hastası çok fazla uzun yıllardır o hastanede ve hakkında olumsuz yorum duymanız milyonda bir bizim tüm semti doğurmuştur benim tanıdığım. Rabbim ona sağlıklı uzun yıllar daha çalışmayı nasp etsin derim
Bsrfnr Lessi sigortalıyiz 350 TL ödüyoruz ayrıca Kuveyt sabit kart varsa indirim de oluyor. Birde benim eşim İBB de çalıştığı için 350 den daha az ödüyoruz
TugSozTan Anush Ankara’daki medikalparkta 2li 3lü testler dahil 1650 İstanbul Göztepe’de doğum paketi var orda 1600 ama 2li 3lü testler dahil değil
Bebegimmmm12345 TugSozTan hangi medical parka gideceksiniz. Birde tavsiye edeceğiniz doktor var mı acaba
edkrcy Ftma4646 Çok iyiymiş geçen sene 165 yada 185 yi tam hatırlamıyorum bu sene 365 olmuş muayene ücreti şok oldum (Çorlu)
Nurten2610 defnemilos bende akademi hastanesinr gidiyorum orda doğum ücreti ne kadar sormadım daha inşallah oda böyle değildir
Asliormanci Boncukveannsi kac haftalıksınız kontrollerin hepsine özele gitmeyebilirsiniz aslında devlette de kontrol amaçlı muane okursunuz doğum özelde okur
Boncukveannsi Asliormanci kuzum burada devlet hastanesine gitmek için sabah 5 de uyanman lazım ben sabah 5 de gitmeme rağmen 30 lu sıralar da oluyorum vee 30 kişiyi bu halimle ayakta zar zor uykusuz bekliyorum sadece 5 dk bakıyor başından salıyor kilosu ne diyorum bilgi veremeyiz diyolar kalp atışını dinletmiyorlar yani o kadar eziyetim bana ve bebeğime oluyor 😑