Zynpmeva Merhabalar, 2. Gebeliğim, 37+4 deyim, activating labor yaptım 20 dk geçmeden karnımda ve belimde bir ağrı. Bu kadar kısa sürede etki eder mi? Tecrübelerinizi paylaşır mısınız
emirtosveannesi Zynpmeva o egzersizlerde çömelip ellerini yere koyuyorlar yapabiliyormusunuz🤣 ben asla yapamıyorum o hareketi
Sumeyye_topal Zynpmeva bende 37 +6 yım dün akşam bende yaptım yaptıktan sonra aynı agrılar bendede oldu ama şu an gecti bi anda ne gelen var ne giden yapmaya devam
Zynpmeva edosvebebisi ishalde başladı doğum belirtisi mi acaba 😰 çok korktum. Kaç cm açılmayla gittiniz
Fatmaerturrk Zynpmeva ben 2 haftadır 1 cm açılma ıle bekliyorum günde 2 3 kez fe yapıyorum tık demedı bende hala beklemedeyiz
Zynpmeva emirtosveannesi haha o hamile kadın gibi yapamıyorum. Tabanlarım hava da kalıyo 😂 yapabilen bordo bereli
Didemesut emirtosveannesi bende yapamıyorum hatta çömelince ayaklarını tam basıyırlar ben parmak ucunda basıyom
Nuray08 Zynpmeva egzersize başlamadan önce 2 cm di 1 haftada 1 cm inşallah o açılmaması görürüm görürsünüz evlatlarımızı sağlıkla aliriz kucağımıza
Sumeyye_topal Zynpmeva hayır gitmedim çünkü sıklaşmadı zaten benim bu ara haftalık agrılarım oluyor erlere yatıcak derecede kasılıyorum bazı günler saatler sonra geçiyor ama yalancı sancılar işte nişanım ve suyum gelmediği sürece gitme taraftarı deilim sadece kontrollerime gidiyorum bu egzersizi yapmaya devam edicem insaAllah işe yarar çünkü kasılmalarım çok oluyor ama ne açılma var ne nst de sancı
girl_boy_annesi Zynpmeva bende 37+6 dün ve bugün yaptım yaparken biran da büyük tuvaletim geldi ishal oldum şok oldum bağırsaklara kadar etki ettiyse baya iyi bi egzersiz 🙈😅
girl_boy_annesi Zynpmeva inşallah 39. Haftaya kadar gelirler ya sonra sıkıntı oluyor yok suni sancı yok suyu bitmek üzere falan