M00Y00I Amiin inşAllah❤️
Testime bakar mısınız 🤭
Nursaygi Kan testi sonucumda geldi çok küçük ama varmış profilimde var bakabilirmisiniz biliyorsanız❤️
minikmucizeemaak benim gibi erken öğrenmissn 2 gün arayla kan ver
minikmucizeemaak 4 testtede çizgi çıktımı, birde belirtin varmı
minikmucizeemaak merhaba kan sonucu kaç çıktı acaba? Gebelik var mı
minikmucizeemaak evet canım çoook yeni daha hayırlı olsun 🥰 bende 26 değerde öğrenmiştim oğlumu
OnlyBaby 4 testin 4 üfe çok hafifti 2 si sonradan bariz belli etti. Kasıklarımda ağrı vardı uçuk çıkardım ve 2 gün şiddetle 20 lik diş ağrısı çektim 2 kere de miğdem ağzıma geldi
Melike_nur53 Sağlıkla kavuşun❤️ Bende sağlıkla kavuşayım inşAllah❤️
minikmucizeemaak adet günününüz geçseydi daha net sonuç çıkardı neyse bir kaç gün sonra bir daha verirsiniz
minikmucizeemaak bence gitme canım kese gözükmez sonra moralin bozulur adet tarihinden 1 hafta 10 gün sonra git net belli olsun bu arada da dikkat et ağır kaldırma biyere uzanma falan 🥰
Sng_snr Adet günü geçmeden de öğrenenler var teşekkürler yine de
Melike_nur53 Ben 1 haftadır fitil kullanıyordum o yüzden bir sorun olmasın diye gitmek istedim aslında ama belkide gitmem
Sng_snr 23.3 çıktı doktora danıştım var ama 2 3 haftalık kadar çok yeni dendi 🥰
minikmucizeemaak sizin Bat kaci? Bende dun yaptim 4 gun kala boyle cikti https://www.hizliresim.com/ttpxvxm
Baby_loading Bat 23.3 çıktı canım adetime 4 5 gün var
minikmucizeemaak merhaba benimde adetim 16 sında bugün kan verdim 21,90 çıktı ama bugün lekem geldi kahverengi bi daha gelmedi
minikmucizeemaak Daha çok küçük bide adet gününüz bi kaç gün geçtikten sonra kan verin o zaman daha net belli olur kaç hafta aralığında olduğu 🥰
minikmucizeemaak hayırlı olsun canım benim de renklime 4 gün varken bu şekilde öğrendim oğlumu şimdi 38+2 olduk oğlumla🥰🤲 darısı başına
minikmucizeemaak doktora gitme bence hemen 2 hafta bekle en azından kendin gidip kan verirsin olmadı çünkü doktorda seni 2 günde bir çağırıcak
Aslii35 Fitil kullandım geçtiğimiz hafta 1 hafta boyunca ı yüzden herhangi bir sorun olmaması için gitmek istiyorum🤲🏻