Eşimde aylar önce azospermi ve varikosel olduğunu öğrendik böyle birşey yaşayan ve tüp bebek deneyen aileler var mı aramızda yaşadıklarını ve deneyimlerini benimle paylaşabilir mi
Azospermi
Zuhalllll35 eşimde azospermi hastasıydı 8 yil sonra tüp bebeğimiz oldu ne İzmir ne İstanbul nere gitsek tedavi olanağı yoktu sıfır sprem ne olduysa ankaraya gittik orda doktorların yeteneği bilgi beceri tecrübelerine dayanarak önce rabbimin izniyle bebeğimiz oldu Eylül ayında gebelik zehirlenmesi acil sezeryana alındım ve eylül 15 eylülden beri kuvezde bebeğim
Centrum çok geçmiş olsun Rabbim size bağışlasın İnşallah yavruyu🤲🏻İzmir’de bir tüp bebek merkezine gidiyorum ama memnun değilim sanırım İstanbul’a gideceğim,siz Ankara’da hangi merkeze ve doktora gittiniz özel değilse eğer
Zuhalllll35 sakın ne İzmire git ne İstanbul sen ankaraya git Ankara centrum Tüp bebek merkezi dalında çok iyi hastahane eğer ki esinde canli sperm bulamazsa tese ameliyatında yuvarlak hucre buluyorlar onunla rosi sistemi denen tedavi uyguluyorlar inşallah canlı hucre bulurlar tüp bebek yaparsınız
- Düzenlendi
Zuhalllll35 sen nerde oturuyorsun sanırım izmirdemisin bende manisa turgutludayim
Centrum ben izmirdeyim İrenbe ye gidiyorum ama şimdilik hiçbirşey yaptırmadık bekliyoruz varikosel ameliyatı için ondan sonra başlayacağız inşallah süreçlerimize
Centrum önerebileceğiniz üroloji doktorunuz var mı orada acaba
Centrum bu tedaviyi hiç duymamıştım inşallah bizdede işe yarar böyle birşey yaşayan kimse yok etrafımızda çaresiz kaldık kimseye birşey soramıyoruz
Zuhalllll35 Ahmet Hakan bey var oda Ankara tüp bebek merkezinde
Zuhalllll35 bende sizin gibi çaresizdim kendi kendime buldum bu hastaneyi ve bu doktor cagla sikel kadar geldi ntv kanalında
Zuhalllll35 bu arada bende üzüntüden cevap vermemisim çok teşekkür ederim Allah razı olsun rabbi kimseye evlat acısı vermesin olmayanada Rabbım tez vakitte versin
Zuhalllll35 eşimde varikosel vardı ileri hareketli 15idi tüp bebek denedik ilk deneme de tuttu
Centrum aminn Allah razı olsun verdiğiniz bilgilerden dolayı 🤲🏻🤲🏻❤️❤️
Meryymeryy Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin, varikosel kolayda azospermi zorlaştırıyor işimizi
Zuhalllll35 Allah büyüktür umudunuzu hiç yitirmeyin doğru doktor doğru merkeze gitmeniz önemli olan çevremde çok azosperm olup tüp bebek ile bebeği olan ne kadar stres yapmayın desem de biliyorum ki olmayacak aynı yollardan geçtim bende hiç olmayacak sanıyordum 🤲
Meryymeryy hangi tüp bebek merkezine gittiniz acaba özel değilse öğrenebilir miyim 🥺
Zuhalllll35 ben Kayseri’de prof.dr Gökalp önere gittim Instagram sayfası da var takip ederseniz paylaşım yapıyor başarılı bir doktor çevremde sayısız kişiler gidip olumlu sonuclar aldı
Bizimde oyleydi doktor tup bebek bile olmaz dedi dondurulmis sperm vardi kaliteli ama o gun taze sperm istediler ve onlar kullandi tup bebekde ilk demede tuttu Allah buyuk olur ins.ama amaliyattan sonrasi daha zor bence amaliyati cok dusunmeyin een en son care o
Betulkrbs20042022 evet ameliyat çok onermiyorlar haklısınız
Betulkrbs20042022 malesef bizim ileri varikosel olduğu için bütün gittiğimiz doktorlar ameliyatsız olmaz diyorlar damarlar çok genişlemiş ve spermi engelliyormuş,öte yandan azospermide var bizde yani 1 sperm bile bizim için çok önemli