Kızlar 38+2 günlük hamileyim dün bel ağrısı ve kasik sancısı ile acile gittim acilden doğumhaneye gönderdiler orada çatı muayenesi yaptılar 1 cm açılma var dediler 2 defa nst çektiler sancı çıkmadı doktor gidebilirsin işte sıklaşirsa gel felan dedi şimdi geceden beri bel ağrısı çekiyorum 1 cm açılma olduysa ortalama kaç güne doğum yapabilirim başına böyle bir şey gelen oldu mu ?

1. Haftamda benimde açılmam 1 cm di ve sancımda cıkmıştı şu an 37 ye girdim canım

Canım çok degişken bir durum, belli olmuyor yani atiyorum bir hafta benim bi cm acikligim vardi hic ilerleme kaydedemedi sancim vs yoktu. 1 hafta sonra suyum,dogum sancim acilma sancim hep beraber basladi 2 cm olan aciklik 1 2 saate 10 cm oldu. Her dogum farklidir ne anlatilsa nafile o yuzden insallah bir avazda kurtulursun 🌼

Goncaelfida46 gerçekten Doğum çok farklı burada 3 cm ile 3 hafta gezeni gördük 1 cm dendikten 1 gün sonra doğuranı da😅

Bugün Akşam 9 gibi kahverengi lekelenme de oldu kızlar gideyim mi doktora bilemedim

Goncaelfida46 canım nişanın gelmiş muhtemelen. Lekelenmeyle birlikte düzenli sancılar olduğunda git bence ama yine de sen bilirsin için nasıl rahat edecekse

xxelifxx çok değil az ama takip edeyim diyorum bı de o lekelenmenin olduğu saatlerde belim ve sol kasığımda da sürekli bir ağrı oldu hiç geçmeden 1-2 saat kadar bir ağrı oldu şuan yok o ağrı ama affedersiniz alt tarafimda bir baskı hissediyorum lekelenmenin devamı da olmadı

Goncaelfida46 eğer gelen nişan dediğimiz lekelenmeyse devamı olmaz zaten akıntı gibi sümükümsü bir yapısı oluyo. Nişan sonrası ağrı olması artması normal doğum belirtisi. Bherkeste farklıdır ama bende 2 soğumumda da nişan sonrası kasılmalarım düzene girmişti. İlkinde 5cm ikincisinde 3 cm açıklığım olmuştu

Goncaelfida46 bende 37. Haftamdayim haftasonu çatı muayenesi oldum dr 1 2 cm açıklığın var rahim agzin da yumuşamış hazırlıkli ol dedi nst de ise gayet guzel haftaya görüşürüz dedi yani ne olacağı belli degil ben de tedirginim bide ilk gebelik, cati muayenesinden sonra baya ağrı yaşadım 🤷‍♀️ hazir olsa beklemek en iyisi sanırım her an her sey olabilir