Visneliturta Adet tarihim 5 gün gecikmişti beta 768 çıktı bir hafta sonra doktora gittim 5+3 günlük hamilesiniz dedi ve o gün hem keseyi hem kalp atışını duyduk şuan 7+5 teyiz 🥰
aysenur-y1 Merve0901 sizinle aynı güm randevum biz de kalp atışı için gideceğiz şu an ben 5+2yim siz? Keseyi gördünüz mü?bebeği gördünüz mü?
Merve0901 aysenur-y1 hiç gitmedim ben, keseyi görmekten çok kalp atışını duymak için gitmek istedim. Bu sebeple bekliyorum. 5+1 im bende 🥰
snglaslan Benim adet tarihim ve gebelik kesem uymuyor doktor iki hafta sonra gel bakıcaz dedi ve kese 4 günde çok az büyümüş bu durumu yaşayan varmı
Beyaz42 celileturk canım benim de 14 kasimdi adet gününden 3 gün önce kan testi verdim 127 çıktı senin de varsa çıkar muhtemelen kan ver bence hemen
Cgdm34 derya61_ 5.haftamda hem kese hem kalp atısı gorduk cok sukur ama ben vajınal ultrasonla ogrendım gonlun rahat olsun hıc bır tehlıkesı ve sıkımtısı yok 39+5 oldum bu gece ıtıbarıyle sımdı kızımı beklıyorum🥰🥰
AysunZeynullazadeh__ derya61_ Hamileliğimi 6 aralıkta öğrendim.5+3 haftalık hamileyim doktora gitmek için henüz erken diye düşünüyorum.6-7 haftalarda gidicem kese ve kalp atışını dinleye bilmek için☺️
271215irem Nazkayraduru karnımda sürekli kramplar olmuştu. Ve göğüslerimde şişkinlik . Sonrasında çalışırken mesai deyken içime doğdu ve test yaptım 🧿
Havvaca derya61_ 4+4 de kese gördüm vajinal ultrason ile 6+4 de kalp atışı için çağırdı randevum Perşembe günü heyecanla bekliyorum ♥️
Balimmm derya61_ 4+4 ye keseyi gördük 6+4 de de ilk kalp atışını duyduk ama daha yeni oluşuyor haftaya gel tekrardan dedi 💕
Mti2209 minikmucizeemaak merhaba benimde son adet tarihim 15 Kasım , bugün hamile olduğumu öğrendim , doktora muayene oldunuz mu ?
minikmucizeemaak Mti2209 Evet az önce doktordan çıktım ❤️ sün beta test sonucum 23.3 çıkmıştı kese daha gözükmedi haftaya göreceğimizi söyledi folik asite başladık yarın bir daha beta tekrarı yapacağız hayırlı olsun Rabbim sağlıkla kavuştursun hayallerimize🐣❤️