Kadriye28 yasemin1622 normal dedi 5 gün önce maşallah dedi dün bacak ağrısıyla acile gittim farklı bir doktor kürtaj dedi bana 15 gün önce kalbi durmuş dedi ama ben 5 gün önce kalbini gördüm yani sadece duyulmadı bir türlü
yasemin1622 Kadriye28 benimde doktorum çok panik yapmadı aslında yeni oluşmuştur o yüzden yavaş atıyo olabilir dedi yarın kontrolüm var herşey yarın belli olucak
Baloglum93 derya61_ 6 haftalık gebeydim doktor bana 4 haftalık şuan kalp atışı yok kese var ama daha bebek gözükmüyor dedi ama ben emindim 6 haftalık olduğundan . İki hafta sonra başka doktora gittim o da 8 haftalık dedi o zaman duyduk kalp atışını
Mdf17 minikmucizeemaak benimde sat 15 kasım 8 aralık adet günümdü aynı gün test verdim betam 57 çıktı
minikmucizeemaak Mdf17 Mdf17 ben adet günümden 4 5 gün önce vermiş oldum var diyor herkes ama yine de emin olmak istiyorum🤲🏻❤️
Mdf17 minikmucizeemaak 10 aralıkta vajinal ultrasonla dr baktı belli belirsiz keseyi bile görebildi. 3+4 te. Beta da 240 olmuştu
minikmucizeemaak Mdf17 adetin son tarihinden hesaplanırsa 3+5 diyor burası ama benimki sanırım biraz daha küçük yine de yarın doktora gideceğim Rabbim sağlıkla kavuştursun bebişinizi🤲🏻🐣💛
nergismom doktora gittiğimde beta yaptırtığımı söyledim kan sonucun 3998 di direk adet tarihimi sorup 5+4 hamilesiniz dedi sonra ultarasonda keseyi gördük 2 hafta snrada kalp atışını dinledik😍
Mdf17 minikmucizeemaak aslında önemli olan yumurtlama tarihi canım 25 kasımdı benimki. Amin inşallah hepimiz sağlıkla kavuşalım🥰
Gzm006__ 6+3 de öğrendim hem keseyi hem kalp atışını dinledim çok şükür sağlıkla gelsin isteyen herkese nasip olsun inşallah 🤲🏻🧿
Gizembltc @“Ysm76”# Sevval0308 ben doktora gidip öğrendiğimde 4 buçuk haftalıktı keseyi gördü 2 hafta sonra gel kalp atışı için dedi şuan 5 buçuk haftalık
Merve0901 19 Aralık tarihine randevu aldım. 6+1 olacak gittiğimde. Kalp atışını duymak için erken mi 😔
aysenur-y1 Merve0901 sizinle aynı güm randevum biz de kalp atışı için gideceğiz şu an ben 5+2yim siz? Keseyi gördünüz mü?bebeği gördünüz mü?