iremsenturk_16 derya61_ biz 6 haftalıkken hem beneği hemde kalp atışını duymuştuk canım hayırlarıyla sende duyarsın inşallah 😌🙏🏻
Ozlem-O 6 haftalığız bizde,önümüzde ki hafta kalp atışını duymaya gideceğiz.Dün kırmızı renkli sürüntü şeklinde kanamam oldu.Düşük tehdidi varmış,Progestron başladı.Düzelirmiyiz bilmiyorum😞
Love13 Ben boş gebelik sonucu düşük yapmıştım şimdi idrar testinde hamile olduğumu öğrendim ama doktora kalp atışını duyacağım zamanda gitmek istiyorum korkuyorum 🙈
Ebrusengl Biz 4+4te keseyi gördük. 7+4te de kalp atışını duyduk ilk. Doktor ikisinde de vajinal muayene etti ama. Eğer karından bakıyorsa doktor biraz daha geç görülebiliyor
minikmucizeemaak Babyy07 Son adet tarihim 15 kasımdı bu ay 16 sında adet olmam gerekiyor 2 gündür genelik testlerim hafşf çizgi çıktı bugün kan verdim 23.3 beta sonucum var ama küçük dedimer yarın için randevı aldım doktordan sizce biraz daha beklemeki miyim ben fitil kullanmıştım 1 haftadır o yüzden korktum
celileturk minikmucizeemaak benim de son adet 15kasım 2 gün sonra adet günüm testte kesin benim de çıkar o zaman varsa dimi
Babyy07 minikmucizeemaak beklemenizde fayda var sağlık ocaginda benimde 95cikmisti ama değer düşük kadın dogum gorsun bide demislerdi gebelik varmı yokmu diye ,bir hafta sonra binkusura çıkmıştı degerim zaten
Mdf17 minikmucizeemaak benimde sat 15 kasım 8 aralık adet günümdü aynı gün test verdim betam 57 çıktı
Mti2209 minikmucizeemaak merhaba benimde son adet tarihim 15 Kasım , bugün hamile olduğumu öğrendim , doktora muayene oldunuz mu ?