prettywomann merveiyd son 112 gerçekten nasıl geçti anlamadım hiç geçmeyecek gibiydi ama 10 gün sonra 100 olacağız inanılmaz
merveiyd prettywomann Gerçekten öyle, 2. Trimester cidden çok hızlı geçiyormuş, inşallah 3 de öyle olur sağlıkla alırız yavrularımızı kucağımıza 😍
ceylanyildirim Günaydınlar, uygulamaya göre oğlumuza kavuşmaya son 109 günümüz kaldı bizim de 🥰 Her birimiz sağlıkla, güzelliklerle, kolaylıkla kucağımıza alalım inşallah yavrularımızı 🤲🏼🤍
merveiyd ceylanyildirim Günaydıın ❤️ Sayılı gün gerçekten çabuk geçiyormuş, inşallah sağlıklı alırız bebeklerimizi kucağımıza 😍
KumsAlyaa merveiyd 111 gün ❤️ Sol kasığımda acayip bir batma var sola doğru yatınca eğilince filan acaba normal mi
merveiyd KumsAlyaa Bazı günler benim de böyle şikayetlerim oluyor ama sürekli olmadığı için sorun olmaz sanırım, sürekli devam ediyorsa kontrolde doktora sormak lazım 🙏🏻🌼
Aylin5550 Son 110 ♥️ heyecan korku ağrılar farklı duygular . Sağ salim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah Allah’ım
Aynurakaya merveiyd son 50gunumuz kaldı 😱bir yandan kavuşucaz diye seviniyorum biryandanda aşiri korkuyorum 🥺
Patricia merveiyd bizim 57 kalmış canım. Aramıza hoş geliyorsunuz diyim bir kaç güne 3. Trimester dönemine girince hep 3lü rakamlarda kalsaydık diyeceksiniz. İnanın bu çocuk çıkana kadar çok zorlanıcam bu 57 gün nasıl dayanıcam bilmiyprum. Hem büyük heyecanım var hem uykusuzum hem tuvaletten çıkamıyorum. Göbek almış başını gitmiş taşımaya mecalim yok 😂😂😂
merveiyd Patricia Yaaa herkes öyle diyor, ama artık nolacaksa olsun modundayım insan bebişe kavuşmak istiyor 😅😍 sizin az kalmış maşallah hazırlıklar tam mı
Prenses34_annesi merveiyd son 62 kaldı kızımla Rabbime şükürler olsun şikayetim yok klasik şu tuvalet mevzusu ve cidden artık solum çürüdü yaw yemin ediyorum yosun tuttu diye korkuyorum bazen😂😂😂
merveiyd Prenses34_annesi Sola yatmaktan omzum belim başım ağrıyor valla 😅 sağa da yatıyorum ama artık yüz üstü yatabildiğim günlere gelmek istiyorum 😍