merveiyd Uygulamaya göre son 99 kızlar, iki basamaklı sayılara düştüğümüz bu günlerde sırt ağrıları iyice kendini göstermeye başladı. Uyandığımda hep dayak yemişim gibi her yerim ağrıyor 😟 Sizin son kaç kaldı? Şikayetiniz, düşünceleriniz neler?
Hanife61 merveiyd günaydınnn son 99 ☺️ 🧿 sağlıklı gelsinler inşallah 🙏🏻 kalça kemiklerim batıyor sanki sağa sola dönerken 🥺
-Miracle- merveiyd 93 gün kaldı çatı kemiği ağrısı dışında yeni yeni mide yanması başlıyor sağlıkla gelsin bebişler 🥰🙏🏻
merveiyd Hanife61 Günaydııın, aa aynı gün olduğumuza çok sevindim 😍 ağrılar cidden kendini göstermeye başladı biraz da midem yanıyor benim, senin de öyle mi
Violett42 Bizimde 93 :) Bizimde bel agrimiz ve ruyalarimiz uykumuzu kalitesizlestiriyor . Ama saka maka az kaldi 🤗
merveiyd Violett42 Ah evet o kadar saçma rüyalar görüyorum ki sürekli uyanıyorum gerçek mi rüya mı diye. Hamilelikten mi oluyormuş böyle 😬
sena_s Violett42 off bende yatınca mide yanmasından uyuyamıyorum tam uyuyuncada saçma sapan rüyalar görüyorum 😂😂 bir kısır döngüdeyim ya 😂
Hanife61 merveiyd şimide yanması yok ama arada sabah bulantılarım başladı sanırım kaşık ağrısı oluyor bazen🥹
Ftmnr_35 Bizimde 109 😍 ayy az kaldııı inşallah hepimiz sağlıkla sıhhatle kucaklarımıza alırız evlatlarımızı 🙏🐣
merveiyd Ftmnr_35 Ayy inşallah, çok heyecanlı gerçekten, hareketleri hissetmeye başladığımdan beri çok sabırsızlanıyorum 🥹😍
merveiyd -Miracle- Birkaç arkadaş da söyledi çatı kemiği ağrıyor diye, şu anlık bende yok ama eminim o da zorluyordur 🙏🏻 inşallah sağlıkla alalım bebeklerimizi kucağımıza ❤️
Ftmnr_35 -Miracle- benimde ara ara midem yanmam ve çatı kemiği ağrım var 🙏 onlar sağlıklı, biz sağlıklı olalım da acıyı çekmeye razıyız🙏🥰
merveiyd Hanife61 Valla sürekli şöyle diyorum, aman bulanmasın da yansın varsın 😟 Bulantılar çok kötü yapıyor insanı ya inşallah geçer bi an önce
merveiyd olmezbusra11 Anne-23 Bakalım ne zaman gelecek miniklerimiz, sağlıkla kucağımıza alalım inşallah ❤️
umena merveiyd benimde 114 kalmış uygulamaya göre 🫣 afiyetle vaktinde sağlıkla kucağımıza alalım bebeklerimizi ❤️ Son 99 yazanlar baya ilerde hissediyordum da benimde sunun şurasında iki hafta kalmış yazmama şaka gibi😫 zaman nasıl hızlı geçiyo anlatamam
merveiyd umena Ben de diyordum 99a düşer miyim bir gün diye ama zaman hızlı geçiyor, yakında 9 yazmak da nasip olsun inşallah hepimize 😍