Kızlar Pendik Medipol güncel doğum ücretleri hakkında bilgisi olan var mı aricam aricam unutuyorum mesai saatleri içinde öğrenebiliyoruz bir tek bilen var mı ?

Cagmer çamlıca medipol normal doğum 4600 keyfi sezaryen 10.000 zorunlu sezaryen 5900₺ 2gün önce sordum epiduralli istersen de 1500₺ ücreti var canım

AdinsMom ya bence bölgeden bölgeye değişiyor en son ben Pendik Medipole sorduğumda 6 falan demişlerdi normal doğuma çarşamba doğumum olacak da bir türlü arayıp soramadım ya

AdinsMom baya oldu ben soralı ya Ağustos falandı yanlış hatırlamıyorsam. En kötü pazartesiyi bekleyeyim sormak için napim

Cagmer yok günceli bu ama zamlanıcak dediler bana da maalesef normal 6ya geliyo epiduralli yapıcam ben o zamana 10 olur 🙄

AdinsMom ocaktan sonra mı zamlanacak acaba. Doğumu nasıl düşünüyorsun ?

Cagmer Pendik Medipol’de normal doğum 4.950, zorunlu sezaryen 6.250, isteğe bağlı sezaryen 8.750₺

Cagmer yani paket derken doğum ucretinin icerisinde neler var demek istedim daha doğrusu. Konaklama bebegin ilk tahlilsri falan

16 kasimda sordum normale 5450 zorunlu sez 6750 istege bagli sez 9250 dediler