catandgirlmom Asyaooo ayy baktım ama anlayamadım valla hiç tam organ olan yerde kordonda var daha net görüntü var mı hiç
Mustafayigitvebeytugannesi Betusgunes kizzz bu kadar kızı nasıl doğurdun maşallah sana benimde iki oğlum var üçüncü oğlan yolda sen kızlardan birini bana ver ben oğlanlarda birni sana verim 😂😂😂😂 ben kızı bulamadım erkekmis bebek.
Betusgunes Mustafayigitvebeytugannesi arkadaşım diyor 1 tane vurdulu kırdılı oğlun olsaydı ben seni görürdüm 😂 bak bidaha doguruyormuydun tabi kızlar akıllı peşi sira doğurursun 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Betusgunes valla benim aynı o cinsten 5 yasinda oğlum var ama ardı arkası kesilmiyor üçüncü geliyor 😂😂
Kahyaasena coolmother genelde tüm fetüs ler kız dir bunda hiç çıkıntı göremedim kız olarak düşünüyorum 🤭
3kuzuAnnesiyim Betusgunes maşallah benimde 2 kızım var 3. Belli dgl :) yanlış anlamada bir program dıyet takvim uygulandın mı
Betusgunes Mustafayigitvebeytugannesi hehehehe MAsallah MASALLAH MASALLAH ❤️ ben çocukları çok seviyorm hele bebekken 2 yaşına kadar ayrı bir seviyorum o yüzden dogurup duruyorum 😂
Mustafayigitvebeytugannesi Glsacar32- yani oster istemez tahmin ettim ama kız istediğim için aklım ve mantığım kalbimden geçen tahminim önüne geçti ama tahminim doğru çıktı 😂😂
Betusgunes 3kuzuAnnesiyim hayır es kaza oldu son iki gebeligim korunuyordk pat hamile olduğumu öğrendim
Betusgunes 3kuzuAnnesiyim hayır es kaza oldu son iki gebeligim korunuyordk pat hamile olduğumu öğrendim