Betusgunes Ftma4646 Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah 2 çocuğunuz ne kızmı erkekmi
Ftma4646 Betusgunes ikiside kız 🤭kız çocuklarına aşırı düşkünüm.hatta bı kere dedimki sağlıklı sıhhatli olsunda 10 tane çocuğum olsun 10 taneside kız olsun dedim.3.cude kız olursa hiç sasirmicam😅 sağlıklı olsunda 10 da kız olsun
Betusgunes Ftma4646 benim 3 kızım var 15 haftalık gebeyim sanırım 4 üncü kızım yolda dün doktor tahmin yürüttü tam emin değilim dedi bakalım nasip 🥰❤️❤️
sevdenuur Betusgunes ayy hadi insAllah canim cin rus sat dogum tarihi felan hep kiz diyot bakalim cinseyrtimiz neyy
catandgirlmom Asyaooo ayy baktım ama anlayamadım valla hiç tam organ olan yerde kordonda var daha net görüntü var mı hiç
Mervenursahh Y-S Ayy çok heyecanlandırdınız beni 🌸🌸💚💚 Neye göre bu tahminde bulundunuz çok merak ettim inşalalh hayırlısı olsun 💚
Mustafayigitvebeytugannesi Betusgunes kizzz bu kadar kızı nasıl doğurdun maşallah sana benimde iki oğlum var üçüncü oğlan yolda sen kızlardan birini bana ver ben oğlanlarda birni sana verim 😂😂😂😂 ben kızı bulamadım erkekmis bebek.
Y-S Mustafayigitvebeytugannesi ramzi teorisine göre ultrason görüntüsünün 6-8 haftalık olması gerekiyor