Minikobaby [silindi] acil safra kesesi ameliyati olmustum 15.haftamda 1 hafta boyunca doktorun onayi ile antibiyotik kullandim. Sizde doktorunuza danisarak ilerleyin bence
Maysaamoms5 [silindi] bende aynıydım aile hekimliği verdi doktorum bana sormadan ilaç kullanma kesinlikle demişti bende sordum ilacın resmini felan attım augementin 1000lik vermişti içebileceğimi söylemişti canım
RN_Byrm [silindi] ben vajinal enfeksiyon için kullanmıştım hemde 2 kere. doktorum vermişti. Boğaz ağrısı için muayene olmak ve verilen ilaçları kullanmak daha iyi tabiki
dilinkopsunemi-bisus [silindi] mecburi olarak kullandım doktor da zaten gebeliğe uygun ilaçlar veriyor o yüzden ben kullandım
KeremikoBayky Ben kaza geçirdim dikiş atıldı bacağıma o dönem augmentin bin kullandım doktorun ve takipli kadın doğumcumun okeyiyile 32. Haftada
Euphoriaa [silindi] [silindi] kullanılmıyor diye bişey yok Şuan hem antibiyotik hem alerji ilacı kullanıyorum mecburen doktorum ve alerji doktorum gebeliğin küçük değil kullanabilirsin dedi kullanmazsam daha riskli ilk 3 aylık dönem risk taşıdığı için kullanılması önerilmiyor doktoruna söyle çok kötüyüm de
Limonzeytin [silindi] evet kullandım idrar yollarımdaki skntıdan dolayı kullanmştm doktor veriyor zaten belirli haftadan sonra sorun olmazmş. Danışn bilgi verecektir.